Ce se întâmplă în noaptea de dinaintea Sfântului Andrei. Mihai Voropchievici vă spune totul

Cunoscutul numerolog, Mihai Voropchievici, susține că în noaptea dinaintea Sfântului Andrei fetele ar trebui să țină cont de câteva trucuri pentru a-și afla ursitul.

Tradiția spune că în noapte dinainte Sfântul Andrei, femeile singure care își doresc să-și întemeieze o familie își pot vedea viitorul partener. Pentru acest lucru, ele apelează la o sumedenie de metode.

Mihai Voropchievici a dezvăluit ce ar trebui să facă tinerele pentru a-și găsi jumătatea. El le sfătuiește să pună sub pernă grâu și să rostească un descântec.

„Se iau 41 de boabe de grâu care se pun sub pernă. Și se spune descântecul: Voi, 41 de fire de grâu, eu voi adormi și mă voi odihni, dar mă rog la Dumnezeu să-mi trimită ursitul meu, cel ce mi l-a dat Dumnezeu', a spus Mihai Voropchievici la Antena 3, scrie FANATIK.

De asemenea, mai sunt și alte metode, cum ar fi să pregătească o pâine mică din părți egale de ingrediente: una de sare și cealaltă de făină și apă. Pentru a afla cine este jumătatea, fetele ar trebui să mănânce din acea pâine înainte de a se culca.

„Fiind foarte sărată, ți se face sete. Ursitul vine și îți dă apă. E bine să nu aprinzi lumina ca să-ți amintești dimineața pe cine ai visat', a mai spus cunoscutul numerolog.

În România, există mai multe obiceiuri și tradiții care se respectă în această noapte dinainte marii sărbători. Una dintre tradiții este legată de oglindă. Cele care o respectă pot vedea scene din viitor. Pentru a se întâmpla acest lucru, femeia trebuie să se dezbrace până la brâu, să aibă părul desfăcut. Ea se va sta între patru oglinzi așezate paralel, două câte două.

Tânăra va avea în mână o lumânare și se va uita în față. În oglinda din spate se vor proiecte imagini din viitor și își va vedea partenerul.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Spiritualitate