Ce se întâmplă cu ținutele pe care vedetele le poartă la un eveniment important?

În timp ce admirăm ținutele uimitoare pe care vedetele  le afișează pe covorul roșu, nu ne gândim ce se întâmplă cu ele după aceea. Este greu de imaginat că rochiile superbe adună praful într-un colț îndepărtat al dulapului unei celebrități.

Ei bine, nu este întotdeauna așa.

De unde își iau vedetele ținutele?

Majoritatea celebrităților nu-și cumpără ținutele de covor roșu. Stiliștii lor trimit cereri către diferite mărci de modă și aleg o rochie dintre cele care le-au fost oferite. Unele celebrități au contracte cu anumiți designeri. Kristen Stewart, de exemplu, este ambasadoarea Chanel, așa că poartă cel mai des hainele acestui brand.

De regulă, designerii își împrumută rochiile pentru cel mult 48 de ore. Iar după această perioadă de timp, rochia trebuie să le fie returnată. Dar, uneori, o actriță poate primi o rochie ca un cadou.

Ce se întâmplă după un eveniment important cu ținutele?

Poți cumpăra o rochie purtată de o celebritate la o vânzare de mostre. Există case de modă emblematice, precum Dior, Louis Vuitton și Chanel, care își păstrează rochiile pentru covorul roșu în arhive speciale. Dar designerii de rang inferior au tendința de a vinde mostrele pe care le împrumută celebrităților.

De obicei, o astfel de vânzare are loc la câțiva ani după eveniment. Și, din moment ce ținuta este un articol second-hand, o poți obține cu o reducere mare. În acest fel, pasionații de modă pot obține o rochie unică purtată de o celebritate la un preț foarte mic. Uneori, brandurile de modă împrumută aceleași rochii unor celebrități diferite.

Dar nu toate vedetele sunt fericite când află acest lucru. În 2006, stilistul lui Reese Witherspoon, de exemplu, a fost șocat să afle că rochia Chanel pe care a purtat-o la Globurile de Aur era de fapt cea pe care o purtase Kirsten Dunst cu 3 ani înainte.

Unele articole sunt trimise la licitații de caritate. Uneori, ținutele superbe ajută celebritățile să facă lumea un pic mai bună. Rochiile pot fi scoase la licitație, iar banii obținuți pot merge în scopuri caritabile.

Poți găsi într-un muzeu ținutele purtate de celebrități la premiile Grammy. În SUA există un muzeu Grammy dedicat istoriei și câștigătorilor premiilor Grammy. De asemenea, acolo puteți găsi costume legendare purtate de cântăreți celebri.

În prezent, Muzeul Grammy organizează o expoziție dedicată ținutelor purtate pe covorul roșu la ceremonia din 2021 și 2022. Vizitatorii pot admira rochiile purtate de Olivia Rodrigo, Billie Eilish, Gloria Estefan și mulți alții.

Unele vedete își recondiționează rochiile vechi. Conceptul de sustenabilitate a devenit destul de popular în ultima vreme, motiv pentru care unii designeri își recondiționează costumele vechi și le oferă celebrităților.

profimedia-0020459117SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

De asemenea, pot apărea pe covorul roșu purtând aceeași rochie din nou și din nou.

În 2014, Winona Ryder a apărut în rochia pe care o îmbrăcase deja pe covorul roșu în 2005. „Știu că este un fel de no-no în lumea modei, dar de ce să porți ceva doar o singură dată dacă îți place?”, a declarant actrița, scrie Bright Side.

Unele vedete își impart ținutele cu membrii familiei. Unele celebrități își dăruiesc ținutele membrilor familiei lor. Kris Jenner, de exemplu, a fost văzută purtând aceeași rochie pe care fiica ei, Kim Kardashian, a îmbrăcat-o cu un an mai devreme. Și aceasta nu a fost singura dată când această familie și-a împărțit hainele.

Angelina Jolie le dăruiește rochiile sale și fiicelor sale. În 2021, fiica ei, Zahara, a apărut pe covorul roșu purtând rochia pe care Jolie a îmbrăcat-o în 2014. Actrița a declarat că Zahara a vrut să promoveze sustenabilitatea în acest fel.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete