Ce se întâmplă cu Gabriel Cotabiță la 6 ani de la infarctul suferit. „Nu am mai acceptat”

Gabriel Cotabiță a suferit în urmă cu șase ani de zile un infarct. Artistul a trecut prin clipe delicate atunci, însă acum și-a revenit. Cu toate acestea, a preferat să se retragă, nu mai susține concerte, nu mai merge nici la evenimente private.

Gabriel Cotabita a fost operat 2SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

„Vara asta nu voi cânta nici pe Litoral și nici la petrecerile private, prefer să mă odihnesc, e mult prea cald, dar le pregătesc fanilor câteva piese de dragoste', a spus Gabriel Cotabiță pentru Playtech. 

În 2015, Gabriel Cotabiţă a suferit un infarct, în sala de fitness. Acum pune pe primul loc sănătatea lui.

„Pentru că este prea cald, nu am mai acceptat spectacole pe Litoral, nu am nici petreceri private, am avut destule, vara trecută. Am în casă toate ventilatoarele pornite, nu am aer condiționat, așa trecem peste caniculă.

Mai merg la sala de sport, dar acum e în concediu. Mai fac exerciții fizice, dacă renunți la sport ești pierdut! Nu fac exerciții fizice grele sau ușoare, nu asta contează. Atunci, când am avut acel necaz, așa s-a întâmplat, așa a fost să fie. Totul este acum în regulă, este sub control, pregătesc noutăți pentru fani, câteva piese frumoase de dragoste. Iar soția mea, Alina, este la serviciu, lucrează ca manager de proiecte. Ea merge la muncă, eu o aștept cu drag acasă, ca de fiecare dată.', a mai declarat artistul pentru sursa citată.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete