Ce se întâmplă cu emisiunea lui Teo Trandafir de la Kanal D, după audiențele lui Dan Negru. „Teo Show” e doar în weekend

După ce ani de zile a apărut la Kanal D cu emisiunea ei de luni până vineri, Teo Trandafir a fost mutată de curând pe weekend. Conform Cancan, show-ul nu ar avea prea mare audiență, așa că noi schimbări s-ar anunța pentru proiectul „Teo Show'.

Șefii de la Kanal D au sperat că noul proiect, pe weekend, va aduce o audiență mai mare, doar că cifrele nu numai că se opresc în loc, ba chiar o iau în jos, scrie sursa precizată mai sus.

„Mie mi-ar plăcea ca oamenii să se aștepte la neașteptat. Pentru că lucrurile pentru care ne-am pregătit sunt atât de diferite, încât și pe noi ne surprind. Am vorbit cu specialiști, am întâlnit oameni fantastici și va fi și divertisment. O să râdem, o să ne informăm, o să ne pregătim pentru weekend, să facem viața un pic mai frumoasă. Stilul meu nu va dispărea complet, dar se va îmbogăți un pic cu stilul celorlalți invitați', spunea Teo, cu puține zile înainte de debut.

teo-trandafir-emisiune-kanal-d-in-weekend-2SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Cât despre Dan Negru, sursele Cancan spune că emisiunile lui, „Tu urmezi' și „Jocul cuvintelor', fac audiențe mari. „Foarte bine merg emisiunile lui! În special «Jocul cuvintelor», care are o audiență incredibilă. Cu celelalte emisiuni e cam problemă la Kanal D. Teo Show … Ați văzut, «Dimineața cu noi» a dispărut… Nu e chiar de bine.

Se tot încearcă proiecte, se schimbă prezentatori, se rulează oameni, echipe, na, tot ce înseamnă televiziune. E clar că se caută formatul cel mai bun', a dezvăluit sursa.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete