Ce se întâmplă atunci când sufletul se desprinde de corp

Ce se întâmplă atunci când sufletul se desprinde de corp

Moartea rămâne un mister și deși există foarte multe legende legate de acest subiect, nu există dovezi clare care să explice ce se întâmplă în momentul în când sufletul se desprinde de corp.

Foarte multe persoane se întreabă ce se întâmplă cu organismul uman în momentul morții, care sunt senzațiile și mai ales, dacă persoana aflată într-o astfel de situație conștientizează acest lucru. Deși nu pot fi oferite răspunsuri clare la aceste întrebări, BJ Miller, medic la Universitatea din California, spune că a reușit să înțeleagă ce se întâmplă imediat după moarte, potrivit adevarul.ro.

Având o experiență vastă și lucrând frecvent cu persoane care suferă de boli în stadii terminale, BJ Miller a asistat la multe momente în care pacienții și-au dat sufletul pe patul de spital. Astfel, acesta a renunțat să mai privească moartea ca pe ceva negativ, poate și pentru că a fost la un pas să își piardă viața, în urma unui accident.

Ce se întâmplă atunci când sufletul se desprinde de corp

Prezent în emisiunea realizată de Oprah, Bj Miller a explicat ce se întâmplă atunci când sufletul de desprinde de corp.

„Am fost lângă oameni care stăteau de vorbă cu familia lor, murind în mijlocul unei conversaţii. Şi totul se întâmpla aşa de uşor. Moartea este aproape superbă, banală. Doar ce au fost aici şi acum au plecat. Există un moment în care este doar o chestiune de timp. Acesta e farmecul ei. Este frumuseţea ei. Este un moment atât de profund şi uimitor în care vezi corpul ca o cochilie, lipsită de sufletul acelei persoane. În acel moment al tranziţiei sunteţi într-adevăr în legătură cu viaţa veşnică, pentru că viaţa continuă. Acea persoană a dispărut, dar procesul continuă, a spus Bj Miller.

Astfel, Bj Miller susține că moartea nu reprezintă un sfârșit, ci o legătură către viața veșnică, iar momentul în care sufletul se desprinde de corp ar trebui privit ca o tranziție.

Foto: 123rf.com

Citește și:

Există viaţă după moarte? Descoperire incredibilă: creierul mai funcționează și după ce murim

Florin Călinescu, mărturie emoționantă la 12 de la moartea soției sale: „Simţi totul…'

Ileana Ciuculete, mărturia cutremurătoare înainte de moarte: „Nu mă mai simt la fel… Nimeni nu mă ajută niciodată'

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Spiritualitate