Ce salariu are un mecanic auto în România?

Atunci când te gândești la un loc de muncă în industria auto, poate jobul de mecanic nu e primul care-ți trece prin cap, dar să știi că pe eJobs găsești în acest moment peste 750 de posturi pentru mecanici, iar frecvența pozițiilor noi deschise e surprinzătoare.

Adevărul e că la câte mașini vedem pe stradă și în parcări, nu ar mai trebui să ne mirăm că mecanicii auto sunt la mare căutare. Cât câștigă însă un mecanic auto?

Salariul mediu net al unui mecanic auto în București

Capitala e cunoscută pentru traficul său impresionant, chiar și în afara orelor de vârf, dar și pentru dificultatea găsirii locurilor de parcare, iar astea două informații se traduc într-un număr foarte mare de mașini.

În cartierul Militari din București, spre exemplu, vezi mai multe spălătorii, vulcanizări și service-uri auto decât mini-marketuri, ceea ce spune multe despre nevoia românilor de a-și menține mașinile într-o stare bună. Dacă ți-e teamă însă că nu știi suficiente lucruri despre mașini și cum să le repari, nicio grijă! Multe firme caută să angajeze ucenici și chiar dacă nu o fac în acest moment în mod activ, nu strică să aplici și să le transmiți printr-un mesaj dorința ta de a învăța.

Citește continuarea pe www.cariera.ejobs.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Cariera