Ce salariu avea Cove la „Vorbește lumea”. Atât câștiga pe lună fostul prezentator de la Pro TV

Cove a prezentat ani de zile emisiunea „Vorbește lumea' de la Pro TV. A avut-o colegă pe Adela Popescu, dar și pe Lora. Acum, în noul sezon, actorul a declarat că nu mai apare la Pro TV, se dedică altor proiecte. S-a aflat și câți bani câștiga lunar. 

$image_altSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Cove a renunțat la emisiunea de la Pro TV pentru a se dedica altor proiecte. „Bunii mei, vorbește lumea că schimbările fac parte din viața noastră si sunt bune, atunci când vin la momentul potrivit. Același lucru vi-l pot spune și eu, astăzi, când vă anunț că începând de luni, nu voi mai face parte din echipa PRO TV și, totodată, a emisiunii Vorbește Lumea. A fost o perioadă frumoasă, în care am avut parte de multe provocări și am cunoscut mulți oameni, cărora le mulțumesc și le urez succes pe mai departe. Cât despre mine, vă aștept în continuare la teatrul Ion Creangă, dar și pe rețelele sociale, unde vă voi ține la curent cu toate viitoarele mele proiecte!', a declarat Cove chiar săptămâna trecută.

Adela Popescu prezintă acum singură emisiunea, iar colegi de platou îi sunt Shurubel și Bogdan Ciudoiu.

Recent s-a aflat și câți bani câștiga Gabriel Coveșeanu, ce salariu avea la Pro TV.

Conform fanatik.ro, fostul prezentator al emisiunii Vorbește Lumea încasa, anual, peste 182.000 de lei, adică undeva în jurul a 37.000 de euro. Adică peste 3.000 de euro lunar.

Adela Popescu, prima reacție după plecarea lui Cove de la Pro TV

„Știu că vă surprinde lipsa scumpițelului meu Cove, este absolut normal. Toți îl iubim, îl prețuim și îi vom duce lipsa. Te iubim, Cove. Dar viața merge mai departe, iar prieteniile adevărate nu se destramă, tu știi ce spun', a spus Adela Popescu pe post.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete