Ce să mănânci pentru a reduce cu 40% riscul de deces prematur? Alimentul care îți prelungește viața!

O dietă zilnică bazată pe alimente sănătoase și cu un conținut caloric scăzut are capacitatea de a asigura o bună funcționare a organismului, prevenind apariția bolilor grave. După mai multe cercetări, oamenii de știință au ajuns la concluzia că există un aliment care poate prelungi viața, reducând cu 40% riscul de deces prematur.

Statisticile realizate de-a lungul anilor au arătat că o mulțime de afecțiuni grave și care duc la deces apar din cauza alegerilor alimentare nesănătoase. Programul tot mai încărcat îi determină pe oameni să aleagă acele produse care se prepară rapid, dar care conțin substanțe nocive și care afectează organismul.

Ce să mănânci pentru a reduce cu 40% riscul de deces prematur?

O serie de afecțiuni grave ajung să se dezvolte încă de la vârste fragede, ceea ce duce la creșterea numărului de persoane care își pierd viața prematur. Noile cercetări sugerează că pentru a reduce cu 40% riscul de deces prematur, oamenii ar trebui să introducă peștele mult mai des în alimentația lor.

Somonul sau codul pot duce la o scădere cu 38% a riscului de a muri din cauza Alzheimerului în cazul femeilor și cu 37% riscul de muri în urma diagnosticării cu afecțiuni hepatice cronice în rândul bărbaților, potrivit dailymail.co.uk. Peștele este recomandat de specialiști pentru că este bogat în omega-3, iar acesta poate reduce inflamațiile de la nivelul organismului, prevenind bolile de inimă și apariția cancerului. Chiar dacă peștele este recomandat pentru a asigura o bună funcționare a organismului, specialiștii atenționează că acesta ar trebui consumat doar la grătar sau fiert. În momentul în care este prăjit, peștele își pierde proprietățile și nu doar că nu mai asigură o protecție împotriva bolilor grave, ci chiar poate determina apariția lor.

Foto: shutterstock.com

Citește și:

Laptele de țară este periculos pentru sănătate. Savoarea naturală este atât de importantă încât să riști să te îmbolnăvești de bruceloză?

Comportamentul adolescenților are cauze biologice. 7 lucruri pe care trebuie să le știi despre creierul unui adolescent.

Cât de mult zahăr conțin fructele pe care le consumi? Uite ce alegeri să faci pentru a-ți menține silueta

 

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Sfatul Medicului