Ce să faci pentru a masca porii dilatați?

Femeile își doresc să arate tot timpul perfect, să spună adio imperfecțiunilor și apelează la orice truc pentru a obține toate aceste lucruri rapid, fără prea mult efort. Porii dilatați modifică aspectul neted al tenului și reprezintă o problemă pentru multe doamne și domnișoare.

O mulțime de lucruri ajung să le facă pe femei să își pună la îndoială frumusețea naturală, iar printre acestea se numără și porii dilatați. Oricât de mult s-ar strădui, femeile nu pot scăpa în totalitate de această problemă dermatologică, dar pot apela la câteva trucuri pentru a masca porii dilatați și a îmbunătăți aspectul pielii.

Ce să faci pentru a masca porii dilatați?

Problema porilor dilatați tinde să se agraveze pe măsură ce trece timpul. Îmbătrânirea pielii duce la pierderea rezervelor de colagen, iar acest lucru face ca porii dilatați să devină tot mai vizibili. Pe lângă acest lucru, indiferent de vârstă, vara porii se pot dilata și mai mult și asta din cauza temperaturilor ridicate.

Pentru a masca porii dilatați este nevoie de o îngrijire corespunzătoare a pielii. Primul pas este stimularea producției de colagen, iar acest lucru poate fi făcut folosind o soluție de curățare care să nu blocheze porii, potrivit independent.co.uk. Al doilea pas în drumul către o piele aproape perfectă îl reprezintă aplicarea unei creme cu retinol înainte de culcare. Acest produs poate preveni apariția ridurilor și va diminua aspectul neplăcut al porilor dilatați. Folosirea unui produs cu factor de protecție solară este esențială pentru a proteja pielea de razele nocive ale soarelui, iar pentru a face ca porii dilatați să fie foarte greu de sesizat, înainte de realizarea machiajului poate fi aplicat un primer, acesta mascând porii.

Foto: shutterstock.com

Citește și:

Astăzi e zi de răsfăț! Iată ce trebuie să faci pentru a atinge acea stare de bine

Cum poți obține o soluție naturală care să îți curețe tenul?

Prepară-ți singură exfoliantul perfect: 3 rețete pentru fiecare tip de piele, cu ingrediente din casă

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Frumusete