Ce să faci de Revelion ca să-ți meargă bine în 2015

Revelionul, sau cumpăna dintre ani, e un moment plin de magie. Iar oamenii au gasit diverse metode pentru a-i amplifica puterea. Ține cont de credințele strabunilor!

revelion-2015

foto petrecere de Revelion via Shutterstock

Cum viața se împarte în multe planuri, fiecare cu obiectivele și dorințele lui, și superstițiile au luat naștere potrivit fiecarui aspect. Oricine poate sa-si îmbunatațeasca situația, acolo unde simte ca e nevoie, în Noaptea dintre ani. Un gest mic poate avea efecte spectaculoase în urmatoarele 365 de zile.

Ca să ai parte de belșug în 2015

Ai grija ca momentul trecerii în Noul An sa te prinda cu bani, fie în buzunare, în sân, fie chiar în palma! De pe masa de Revelion nu trebuie sa lipseasca strugurii și smochinele. Acestea sunt simbolul belșugului și al vieții împlinite. Nu lua și nu da cu împrumut nimic, mai ales bani sau sare, în prima zi a Anului Nou. Daca speli de Sfântul Vasile, riști mari pagube. Nu arunca din casa nici macar gunoiul în prima zi din an, nu matura și nu scutura. Daca trebuie sa oferi cuiva un cadou, pune-l din ajun în afara casei, cum ar fi în mașina, ca sa nu trebuiasca sa scoți ceva din casa.

Ce îți aduce sănătate în 2015

Danseaza afara, în jurul unui copac, și vei fi sanatoasa tun în anul urmator. În plus, vei avea noroc în dragoste și la bani. Pune în bradul împodobit și câteva conuri, ca sa atragi sanatatea și sa ai viața lunga. Daca vrei sa ramâi însarcinata, pune în brad doua fi gurine berze. Coronița de brad împodobita, atârnata la ușa de la intrare, atrage energiile benefice, norocul și, mai ales, sanatatea.

De iubit, să tot iubești în 2015

Pentru ca unde dragoste nu e, nimic nu e, saruta-ți omul drag în primele secunde ale Anului Nou, de preferat sub vâsc. De ești singura, ai grija sa te pupi cu un barbat brunet la miezul nopții, pentru că blonzii și roșcații nu aduc noroc în acel moment. Sau privește pe fereastra dormitorului și, daca pe strada trece atunci un barbat neînsoțit, înseamna ca te mariți la anul. Figurinele inimioare și îngerași agațate în brad fac minuni pentru viața de cuplu.

Cum atragi mai mult noroc în 2015

Nu plânge, nu stranuta și nu sparge ceva de Revelion! Sunt semne rele. Lasa o lumânare sa arda pâna la ziua, ca sa ai parte de un an liniștit și luminos. Nu folosi foarfece în prima zi a Anului, pentru că îți vei “taia” norocul. Ca sa-ți mearga bine la serviciu, trebuie sa faci ceva legat de meseria ta, în prima zi a anului.

 

Sursa: Libertatea pentru femei.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Diverse