Ce să faci când nicio dietă nu mai funcționează. 3 soluții care chiar dau roade

O mulțime de femei se plâng de faptul că niciun regim și nicio soluție alimentară nu mai dă roade când vine vorba despre siluetă. Există, însă, și variante cu efecte sigure și pe termen lung.

Aproape toate femeile au ținut măcar o dată în viață o dietă pentru a da jos câteva kilograme. Dietele dau roade uneori, însă efectele nu se văd pe termen lung și kilogramele se acumulează din nou odată ce încheiem dieta. Mai mult decât atât, uneori metabolismul nostru leneș pare să lucreze împotriva noastră, așa că orice efort de a da jos kilogramele pare să fie sortit eșecului. Iată câteva soluții cu efecte radicale și pe termen lung:

  1. Primul pas pe care ar trebui să-l faci atunci când kilogramele se acumulează în ciuda eforturilor tale de a le ține departe

Cu toții știm că medicul nutriționist oferă cele mai bune sfaturi în materie de diete, dar câte dintre noi chiar apelează la părerea lui? Ei bine, trebuie să știi că el lucrează după specificul pacientului, așa că el îți va concepe o dietă croită exact după corpul tău. Tot el îți va face și niște analize medicale absolut necesare pentru a determina nivelul colesterolului, a trigliceridelor, a zahărului și a transaminazelor din sânge. Alte analize pe care ți le va recomanda nutriționistul sunt rata metabolismului de repaus, cât și analiza compoziției corporale. Astfel poți ține o dietă perfect pliată pe corpul tău.

  1. O procedură cu efect rapid și care te va ajuta să elimini țesutul adipos din zonele problematice

Dacă ai mai încercat diverse metode de slăbit, probabil ai observat că există câteva zone problematice, de pe care țesutul adipos nu se subțiază indiferent de câte eforturi depui în sensul acesta. De cele mai multe ori acestea sunt coapsele, șoldurile și abdomenul.

O soluție radicală, ce te va ajuta să sculptezi aceste zone problematice este această procedură, care subțiază și remodelează arii specifice ale corpului, prin îndepărtarea depozitelor de grăsime în exces. Este una dintre cele mai populare, dar și cele mai comune proceduri estetice din întreaga lume. Te va ajuta să ai parte de un restart total atât din punct de vedere fizic, cât și psihic, pentru că astfel de intervenții sporesc de obicei încrederea în forțele proprii.

  1. O soluție extremă, dar care poate fi singura de ajutor în unele situații

O variantă chirurgicală recomandată adesea persoanelor care au probleme mari de greutate este operația de micșorare a stomacului, cunoscută și sub numele de gastric sleeve. Unii medici o recomandă drept unică soluție pentru a topi kilogramele în plus de la o anumită greutate în sus. Procedura presupune, practic, reducerea capacității stomacului. Asta înseamnă în mod automat că pofta de mâncare scade dramatic și, odată cu ea, scade și valoarea arătată de cântar.

Desigur, această variantă este una invazivă, care se adresează persoanelor care au încercat deja mai multe variante pentru a pierde din kilograme. Este și o variantă care presupune schimbări radicale în stilul de viață și o atenție deosebită în ceea ce privește alimentația de după operație. În același timp, este și o procedură cu efecte sigure și care va duce la eliminarea greutății excesive într-un timp record.

Toate aceste soluții pentru slăbit  funcționează pentru că implică un specialist, un medic ce evaluează starea ta de sănătate. Tu ce variante pentru eliminarea kilogramelor în plus ai încercat până acum?

Sursa foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Dieta