Ce s-a întâmplat cu Nosfe înainte cu puțin timp să moară: „În timpul concertului i s-a făcut rău”

Moartea lui Nosfe a șocat pe toată lumea, mai ales că înainte cu puțin timp de a se stinge din viață a avut concert. Colegii regretatului artist din trupa Șatra B.E.N.Z. au spus ce s-a întâmplat cu acesta în noaptea respectivă.

Cu doar câteva ore înainte să se stingă din viață, Nosfe a susținut alături de Șatra B.E.N.Z. un concert la Romaero, în cadrul evenimentului Trap Attack. Iar cu aproximativ 48 de ore înainte de anunțul trist, Nosfe, pe numele lui real Darius Crețan, a lansat melodia și videoclipul „N-am de dat’, alături de Guess Who, Aura și Prny.

Cei de la Șatra B.E.N.Z. au declarat că în timpul concertului lui Nosfe i s-a făcut rău și a mers la mașină să își ia telefonul. Când a ajuns acasă, cântărețului i s-a făcut rău și a căzut din picioare. Nosfe a murit în urma unui infarct.

„În timpul concertului i s-a făcut rău, s-a dat jos de pe scenă, am continuat concertul fără el. S-a dus acasă, a crezut că se simte mai bine, s-a dus să își ia telefonul din mașină și s-a prăbușit. După ce s-a dat jos de pe scenă s-a simțit rău, s-a liniștit, era totul în regulă. S-a dus acasă și acasă s-a întâmplat ce s-a întâmplat', au declarat membrii trupei Șatra Benz în cadrul unei emisiuni TV.

Soția sa a fost cea care l-a găsit căzut în casă, chemând autoritățile competente și constatând decesul. Mesajul postat de partenera artistului a fost unul cutremurător.

„Nu se va mai naște în lumea asta alt suflet ca al tău…te-au iubit atât de mulți oameni și n-ai înțeles o secundă ce om mare ai fost și ce suflete pustiite ai lăsat aici…', a scris soția lui Nosfe pe Instagram.

Nosfe-si-familia-1SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 7
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete