Ce s-a ales de David Pușcaș, fiul adoptiv al Luminiței Anghel. 7 ani nu s-a înțeles cu mama lui celebră

Șapte ani de zile, David Pușcaș nu a avut o relație bună cu mama lui adoptivă, celebra cântăreață Luminița Anghel. S-au certat în repetate rânduri, chiar și în emisiuni de televiziune. Acum, se pare că cei doi s-au împăcat. 

david puscas 4SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 5

 

„Acum suntem bine, ne-am împăcat, suntem așa cum ar trebui să fie o relație mamă-fiu!', a declarat tânărul pentru Impact. Chiar pe 7 octombrie, Luminița Anghel a împlinit 53 de ani, iar cu ocazia zilei sale de naștere, David Pușcaș i-a transmis un mesaj emoționant artistei.

„Mami, te iubesc! Tot ce fac, fac prin tine și prin arta ta!'.

Își dorește o carieră la TV

Pentru aceeași sursă, David Pușcaș a anunțat că își dorește o carieră pe micul ecran. „Mi-am propus să fac, în viitorul apropiat, anumite cursuri speciale pentru televiziune, sunt sigur că mă vor ajuta să ajung acolo unde îmi doresc. Și asta datorită profesorilor buni. După aceea, mă voi gândi pe ce anume să merg: ori reporter, ori prezentator. Iau însă totul cu pași mici și siguri', a mai declarat el.

Chiar dacă cei doi nu s-au înțeles, Luminița Anghel i-a oferit fiului ei adoptiv o garsonieră în care să locuiască, complet utilată, în București. S-a îngrijit de el chiar dacă o bună perioadă de timp n-au avut o relație bună.

„Vreau să vă mărturisesc că David nu locuiește la marginea orașului, ci într-un cartier de oameni civilizați, în sectorul 3. Nu îi lipsește nimic și are tot confortul acolo: mașină de spălat, frigider, aragaz, microunde, vase, tot, tot ce îi trebuie. Nici măcar o pastă de dinți nu și-a cumpărat din banii lui, nici măcar un săpun sau o sticlă de apă nu și-a cumpărat singur! Totul i-a cărat mă-sa, în tot acest timp!

Mama asta pe care o face de râs și de care își bate joc acum! Ei bine, eu muncesc pentru ceea ce am. Muncesc pentru pâinea pe care o pun pe masă și la mine, și la el! Să știți că am martori pentru tot ceea ce am făcut pentru el, dar și pentru toate reacțiile lui violente pe care le-a avut față de mine, prin mesaje, șantaj și amenințările la care a recurs', spunea solista, la Kanal D.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete