Ce rol are buzunarul interior al lenjeriei intime? Explicația te va uimi

Ce rol are buzunarul interior al lenjeriei intime? Explicația te va uimi

Lenjeria intimă feminină are un mic buzunărel în interior. Probabil fiecare femeie îl observă zilnic, înainte de a se îmbrăca. Tu te-ai întrebat vreodată la ce anume folosește? 

Există persoane care s-au gândit la acest aspect și s-au întrebat dacă s-ar putea depozita anumite lucruri în acest loc. Pe unele forumuri străine, oamenii spun că în buzunarul interior al lenjeriei intime ar putea fi depozitat de fapt un prezervativ. Realitatea este, însă, cu totul alta.

La ce foloseşte buzunarul interior al lenjeriei intime?

Specialiștii spun că acest buzunar interior este de fapt o dublă căptușeală, care legătură cu igiena. Cea de-a doua țesătură este o fibră naturală, care are rolul de a nu irita pielea sensibilă din zona intimă. Mai mult, unii spun că acest buzunărel al lenjeriei intime feminine ar avea și rolul de a absobi secrețiile normale zilnice, pe care orice femeie le are.

Cu toate acestea, nu toate perechile de bikini au această dublă căptuşeală. Așa că un astfel de obiect vestimentar ar trebui să fie purtat mai mult de câteva ore, mai ales dacă nu este fabricat dintr-o țesătură naturală, cum ar fi bumbacul.

Foto: 123rf.com

Mihaela Tudor

Citește și:

10 greșeli pe care toată lumea le face în privința lenjeriei intime

Cum îți speli lenjeria intimă ca să nu te îmbolnăvești

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Sanatate