Ce relație au avut, de fapt, Cove și Andreea Marin. Abia acum s-a aflat

Andreea Marin și Gabriel Coveșeanu s-au cunoscut în urmă cu zeci de ani. Cei doi au lucrat împreună la „Surprize, surprize', la TVR 1. Acum, după ani de zile, s-a aflat ce relație au avut cei doi.

$image_altSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Ani la rând s-a speculat că cei doi erau foarte apropiați, că ar fi existat mai mult decât o relație de prietenie între ei. Cove a recunoscut într-un interviu ce relație au avut el și Andreea Marin. Chiar dacă nu au mai lucrat împreună, mereu au păstrat legătura.

„Pe Andreea am privit-o mereu ca pe un profesor. Avea un talent deosebit de a face oamenii să își deschidă sufletele în fața ei. Privit din afară, părea foarte simplu să faci oamenii să lăcrimeze și să-și spună păsurile. Dar nu era așa. Totul se datora talentului…Suntem prieteni. Suntem prieteni de când am început să lucrez la Surprize, Surprize', iar prietenia a continuat și după ce s-a terminat emisiunea', povestea Cove în urmă cu mai mulți ani, pentru wowbiz.ro.

Foștii colegi de platou au reușit să stabilească o legătură extrem de sudată, care a rezistat în ciuda trecerii anilor.

Deși între ei nu a fost vorba niciodată de o legătură amoroasă, după nunta lui Cove cu Florentina, soția sa, care a avut loc în 2013, Andreea Marin a făcut o glumă, chiar în direct. Încercând să facă atmosfera mai relaxată, în cadrul unei emisiuni de la Kanal D, unde cei doi au fost invitați, Andreea Marin i-a adresat o întrebare inedită lui Cove, care l-a lăsat pe actor fără cuvinte. Cei doi prieteni s-au amuzat copios pe seama acestei remarci, scrie impact.ro. 

„Cum de nu te-am atras eu niciodată? Chiar îmi făceam probleme!', a precizat Andreea Marin în urmă cu opt ani.

Gabriel Coveșeanu s-a retras de la „Vorbește lumea'

Cove nu mai prezintă emisiunea de la Pro TV alături de Adela Popescu, aceasta s-a retras și se dedică actoriei.

„Bunii mei, vorbește lumea că schimbările fac parte din viața noastră și sunt bune, atunci când vin la momentul potrivit. Același lucru vi-l pot spune și eu, astăzi, când vă anunț că începând de luni nu voi mai face parte din echipa PRO TV și, totodată, a emisiunii «Vorbește lumea».

A fost o perioadă frumoasă, în care am avut parte de multe provocări și am cunoscut mulți oameni, cărora le mulțumesc și le urez succes pe mai departe. Cât despre mine, vă aștept în continuare la Teatrul Ion Creangă, dar și pe rețelele sociale, unde vă voi ține la curent cu toate viitoarele mele proiecte!', a precizat Cove, potrivit VIVA!.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete