Ce relație are, de fapt, Brigitte Pastramă cu Roberto, băiatul ei, care i-a vandalizat apartamentul: „El lucrează acum, e barman”

Brigitte Pastramă a revenit la sentimente mai bune cu Roberto după ce în urmă cu ceva vreme acesta a vandalizat apartamentul pe care ea i l-a dăruit. A investit zeci de mii de euro, iar el a distrus tot. Pentru Fanatik, vedeta a spus că acum au o relație bună.

Roby a mâzgălit pereții cu graffiti și nu a întreținut imobilul. În emisiunea „Brigitte & Pastramă', ediția din 25 noiembrie 2021, de la Antena Stars, fosta soție a marelui jucător de tenis a arătat tuturor cum a fost vandalizată locuința pe care i-o făcuse cadou băiatului ei. Pentru acel studio, Brigitte Pastramă a scos din buzunar 30.000 de euro, scrie Libertatea.

brigitte-pastrama-si-baiatul-ei-apartament-vandalizat-2SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Acum, Brigitte și Roberto au o relație bună, s-au văzut la ziua de naștere a fiicei Sara, care a împlinit 15 ani. „Problemele au fost în urmă cu doi ani și ceva. De atunci s-au întâmplat multe. Nu i-am dat la copil restaurantul tatălui lui, apartamentul lui? Și m-am bucurat că azi, el a putut veni. De obicei lucra. E barman. Și astăzi chiar a fost liber. (…)

Are 21 de ani. Este și la facultate. Acum a zis că ar vrea să schimbe specializarea. Psihologie a făcut, dar vrea altceva. Nu știu exact ce anume, dar ceva legat de muzică', a spus vedeta, care a mai adăugat că copiii ei au crescut și cresc fără tată.

„Robert l-a pierdut pe tatăl lui, la doi ani fără o lună, iar Sara de la trei ani este cu mine. Sigur că mai merge o dată pe an la el. Acum a venit el la București. El propriu zis stă în Austria și la Timișoara. E greu și pentru el. Eu mi-am crescut copiii fără tată. Greu. La fiul meu a murit, iar Ovidiu are el o viață, care e independent, nu a mers familia… dar Sara are nevoie de sfaturi de la un tată. Și când are nevoie de ele i le cere lui Florin. El e foarte prietenos și știe să dea sfaturi bune. Și Sara îl ascultă foarte mult. Mi-a arătat că are un rol important și în viața Sarei', a mai declarat ea.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete