Ce reguli le impune Madonna copiilor ei: „Fiți fericiți cu ceea ce aveți”

Madonna este mama gemenelor Estere și Stella, în vârstă de 10 ani, a fiicei Mercy James, în vârstă de 17 ani, a fiului David, în vârstă de 17 ani, a fiicei Lourdes, în vârstă de 26 de ani, și a fiului Rocco, în vârstă de 22 de ani.

În ianuarie, Madonna a dezvăluit mai multe despre abordarea sa de părinte într-un articol pentru „Icon Issue” al Vanity Fair în Spania, Italia și Franța, unde a spus că a crește cu ea ca mamă este „o provocare” pentru copiii ei.

Menționând că rolul de mamă „a fost cel mai dificil, cea mai grea bătălie”, Madonna a explicat: „Astăzi încă mă lupt să înțeleg cum să fiu mamă și să-mi fac treaba”.

„Oricine ai fi, a avea copii și a-i crește este o operă de artă”, a continuat ea. “Nimeni nu îți dă un manual. Trebuie să înveți din greșeli. Este o profesie care necesită mult timp. Și este epuizantă pentru că nu există niciodată odihnă”.

Madonna a precizat apoi că ceea ce o face “cea mai fericită” în rolul ei de mamă este să vadă cum fiecare dintre copiii ei “și-a găsit creativitatea”.

„Nu am încurajat-o niciodată pe fiica mea Lola să facă muzică sau pe fiul meu Rocco să picteze. Dar i-am expus întotdeauna la artă, la muzică. Sunt mulțumită de cum sunt ei astăzi. Și sunt mândră de munca lor”, a spus ea.

Recent, cântăreața a dezvăluit metoda ei de a fi mamă. Vedeta a împărtășit recent, într-o poveste de pe Instagram, un instantaneu cu „Regulile casei” sale, ținând o pancartă cu cele 5 lucruri nenegociabile pe care le scrie clar.

„1. Zâmbește, 2. Fii fericită, 3. Ascultă-i pe ceilalți, 4. Vorbește cu bunătate, 5. Fii fericită cu ceea ce ai”, scria pe panoul ținut de Madonna, scrie People.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete