Ce poreclă a primit Prințesa Charlotte de la tatăl ei, Prințul William. Are și o semnificație specială

Prințesa Charlotte e unica fiică a Prințului William și a lui Kate Middleton. În vârstă de doar opt ani, ea a furat toate privirile la încoronarea Regelui Charles, bunicul ei, iar acum surprinde cu porecla pe care i-a pus-o tatăl ei.

Prințesa Charlotte, ca mulți alți membri ai familiei regale britanice, a primit mai multe porecle, dar una dată de tatăl ei, Prințul William, este foarte neobișnuită. Neașteptata poreclă a fost dezvăluită în urmă cu câțiva ani, când Prințul și Prințesa de Wales au dus-o pe Charlotte și pe ceilalți doi copii ai lor, prințul George și prințul Louis, la Chelsea Flower Show. La expoziția din acel an, Kate Middleton proiectase o incredibilă grădină “Back to Nature”, care avea elemente de apă care țâșneau și un leagăn distractiv.

În imaginile de atunci, cei trei copii pot fi văzuți alergând, bucurându-se de creația mamei lor. La un moment dat, Prințul William și-a strigat fiica. Dar în loc să o strige Charlotte, el a strigat-o pe “Mignonette”. Se spune că acest cuvânt francez înseamnă “mic, dulce și delicat” sau “drăguț”. Definițiile franceze mai vechi arată, de asemenea, că poate însemna blând și bun.

Prince William and Kate with their children at Big Help Out eventSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 5

Este o poreclă destul de diferită de cea pe care Kate Middleton i-a pus-o fiicei sale. Ea îi zice Prințesei Charlotte – Lottie. În timpul unei călătorii oficiale în Irlanda de Nord în 2019, Kate Middleton și-a întâlnit o colegă pe nume Laura-Ann, dar și pe fiul ei.

Laura-Ann a postat despre întâlnire pe Instagram, susținând că Kate Middleton i-a dezvăluit porecla ei pentru Charlotte în timpul conversației lor. Ea a spus: „M-a întrebat câți ani are Bertie, iar eu i-am spus că are patru ani, iar ea a spus: “Oh, este de aceeași vârstă cu Lottie”. Ea îi spune Lottie!”.

Iată ce poți citi în ediția de print a revistei Avantaje, mai 2023:

A apărut ediția de mai a revistei Avantaje. Luna aceasta v-am pregătit materiale interesante, numai bune de savurat dimineața la cafea… În primăvara lui 2023 Avantaje îți este cel mai bun aliat pentru inspirație, informație și entuziasm. Afli lucruri noi sau poate deja știute dar noi te ajutăm să le certifici și să le structurezi. 

Iată o mică parte din cuprinsul ediției:

  • Acidul hialuronic este o super-moleculă pe care o avem cu toții în organism. Ce face acidul hialuronic? Îți spunem noi: are super-puteri: este capabil să amâne procesul de îmbătrânire cutanată.
  • Există superstiții care ne pot schimba viața? Prinși în vârtejul clocotitor al vieții moderne, ignorăm deseori, zeci și zeci de „reguli ale binelui și răului, un fel de legi nescrise, transmise de secole, din generație în generație și după care se conduce lumea misterioasă a semnelor ascunse.
  • Poveși urâte de pe TINDER: Iată câteva povești, cât se poate de adevărate, cu protagoniști care au avut curajul să se destăinuie despre dezastrul care se poate ascunde în spatele unor întâlniri „match by Tinder.
  • Ai colegi dificili? Există conflicte la serviciu? Iată cum trebuie să te comporți: micile neînțelegeri sau conflictele pe care le ai la serviciu îți pot face viața un chin. Nu le lăsa să-ți afecteze randamentul și eficiența, ci găsește modalități prin care defectele colegilor să-ți fie utile ție.
  • Cum se face un shooting de copertă? Fără cei patru pioni importanți, niciun shooting nu e relevant. Tiberiu Arsene, Cristian Buca, Mirela Macovei și Alexandra Calafeteanu sunt departe de a fi simpli pioni într-un proiect de imagine: ei sunt adevărații alchimiști care transformă obișnuitul în remarcabil. 
  • Răsfoiește revista aici: https://magazines.ringier.ro/brands/avantaje/

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete