Ce pensie are Tora Vasilescu după zeci de ani la teatru. E îngrijorată din cauza facturii la curent: „Am o pensie de rușine. Nu pot să plătesc”

În vârstă de 71 de ani, Tora Vasilescu e la pensie. Actrița a avut mare succes pe scena teatrelor, în diverse spectacole, dar de ceva vreme s-a retras. Acum, ea e îngrijorată din cauza unei facturi uriașe la energie electrică.

Ultima factură primită este de 7.000 de lei, totul în contextul în care a dezvăluit că are o pensie care nu acoperă nici măcar jumătate din sumă, scrie Fanatik. „România a fost clădită de strămoșii noștri, de părinții noștri, de noi, de generația mea. Nu e normal să am o pensie atât de mică. Eu nu pot din pensie să plătesc factura, nu există.

Am o pensie de rușine, o pensie de la teatru. E adevărat că m-am pensionat…așa a fost legea pentru mine….la 50 de ani. Erau salariile atât de mici că am zis că fac colaborări. Și într-adevăr, am făcut cu Pro TV-ul multe seriale…și mă bazez pe pensie, 2350 de lei, de la teatru. O rușine, mi-a venit ultima factură pe două luni 7000 de lei, 70 de milioane vechi. Nu e normal să plătești din urmă', a declarat Tora Vasilescu.

„Eu nu am fost avertizată, mi-am udat grădina, n-am făcut petreceri. Eu ce fac? Nu mai ud gazonul? Nu mai ud florie? Toată bucuria, toată pregătirea pentru anii aceștia a fost grădina asta. Cultiv legumele mele', a mai spus actrița.

În ultima perioadă, Tora Vasilescu nu a mai acceptat diverse colaborări, s-a confruntat și cu probleme de sănătate. S-a bazat pe singurul ei venit: pensia de la stat. „Nu mai pot face colaborări, că nu îmi mai permite sănătatea și poate nici subiectele nu mă atrag. Cel mai mult am fost vara asta la Festivalul Filmului Românesc, la Iași, la Câmpulung. Oamenii s-au străduit din puținul pe care-l au, pentru că să știți că nu vin sponsorii să arunce cu banii.

În general, sunt niște fete tinere care se duc și se umilesc pe la diverse întreprinderi și la diverși patroni și totuși s-a făcut. Când am ieșit pe stradă, este incredibil. Ce simpatie și toți vor poze să facă…Nici n-am crezut vreodată că o să apuc această vârstă și datorită filmelor care s-au tot redat, a serialelor, să fie atâta simpatie. Și încerc să-mi țin respectul față de mine în primul rând', a mai dezvăluit Tora Vasilescu.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete