Ce pensie are Mircea Solcanu. Fostul prezentator a fost operat pe creier: „E un șoc pentru oricine”

În urmă cu ani de zile, Mircea Solcanu a fost operat pe creier. Fostul prezentator primește lunar pensie. Nu mai lucrează nici în televiziune, nici în altă parte, este însă student la o facultate de teatru.

Mircea Solcanu, prezentatorul „Poveștiri de noapte’, a rămas fără job după ce a avut nefericita inspirație să facă un comentariu care a scandalizat multă lume la vremea respectivă. Acesta i-a acuzat pe părinţii băieţelului sfâşiat de câini în septembrie 2013, Ionuţ Anghel, folosind termeni foarte duri, fapt care l-a costat locul de muncă, scrie libertatea.ro.

S-a stabilit apoi la Constanța și a suferit în urmă cu ceva vreme o intervenție chirurgicală la Viena. De curând a declarat că a rămas cu sechele grave după operația de înlăturare a tumorii la creier. A spus acum că e aproape surd.

„Potrivit statisticilor, trebuia să se termine și efectul operației, ea îmi asigura un număr limitat de ani până la o recidivă sau necesitatea unei alte operații. A trecut termenul, nu am nicio problemă, în afară de pierderea auzului total la o ureche și 70% la cealaltă, adică sunt aproape surd. De șapte ani, verile mi le petrec pe plajă, cu beri și oameni buni, deci nicio opreliște’, a declarat acesta pentru impact.ro.

mircea solcanu 1SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Acum, el a spus și ce pensie primește lunar de la stat. „Ieri am primit banii. O să păstrez talonul. Pentru cei cu pensiile mici, este un mare ajutor. Din păcate, e doar pentru luna ianuarie suma asta. Păi, făceam petrecere, dacă rămânea așa tot anul. După 3 ani în care nu am luat bursă, ci pensie, acum pensia mea a «bătut» luna asta bursele pe care le iau colegii mei de facultate, la Actorie.

Eu am o pensie de 760 de lei, acum am luat 2.000 de lei. Dacă rămânea așa, de 2.000 de lei, eram «like a boss». Dar de la 760 de lei, cât primesc de obicei, la 2.000 de lei, cât am primit ieri, e un șoc pentru oricine', a spus Mircea Solcanu, potrivit impact.ro.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete