Ce părinți tineri are Anca Lungu! Și-au petrecut împreună vacanța, în Grecia

Stabilită în Franța, însă cu un soț care își are originile în Grecia, Anca Lungu, „Prințesa Polonic', nu ratează nicio ocazie de a ajunge acolo cu familia. Anul acesta, le-au fost alături și părinții ei.

„Ce părinți tineri ai' a comentat cineva în dreptul pozei pe care Anca Lungu a postat-o pe rețelele de socializare. O prezență constantă în mediul online, dar discretă când vine vorba despre viața personală, vedeta a decis să publice mai multe imagini cu cei doi. Unul dintre mesajele care însoțește pozele e cuceritor: „Copil răsfățat, la mijloc, între mama și tata. Un sentiment la care am râvnit în toată perioada de restricții. Dar cu răbdarea am trecut marea cu bine. Și ce bine e la mal, cu picioarele în nisip la apus. Voi ați reușit să vă revedeți cu cei dragi în perioada asta?'

$image_altSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Armonia zilelor petrecute în Grecia par să-și fi pus amprenta pe starea de spirit a vedetei TV. Aceasta a profitat de ocazie și de peisajele superbe pentru a împărtăși cu cei care o urmăresc câteva dintre filosofiile ei de viață.

Luxul de a trăi liber

„După ce am visat toată noaptea numai plăcinte cu mere, m-am trezit cu un gând mult mai interesant. Luxul de a trăi liber, în liniște și armonie e singurul lux care nu e supraestimat și e un lux care se cumpără în principal cu conștientizare și voință. Cum vi se pare ideea asta? Simțiți și voi așa?', a postat Anca Lungu.

În dreptul unei poze cu imaginea mării, la apus, aceasta a scris: „Încă nu pot decide ce-mi place mai mult în Grecia: apusurile-spectacol din fiecare seară, cinele târzii și delicioase la taverne, oamenii buni și calzi și prietenoși sau peisajele care de cele mai multe ori îți taie respirația? Voi ați vizitat Grecia? Ce locuri v-au plăcut? Și ce vă place mai mult și mai mult la țara aceasta?'

Citește și: Denise Refai e o altă persoană fără machiaj

Foto: Facebook/Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete