Ce operații estetice are Regina Letizia a Spaniei?

Regina Letizia a SpanieiSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 6

Comparând o fotografie cu Regina Letizia a Spaniei de la începutul anilor 2000 cu una de anul acesta, vei descoperi nu una, ci două femei. Imagini în GALERIA FOTO.

Ce operații estetice are Regina Letizia a Spaniei?

După ce l-a cunoscut pe Prințul de Asturia, actualul Rege Felipe al VI-lea al Spaniei, pe care l-a cucerit cu trăsăturile sale naturale, Letizia Ortiz a apelat la două intervenții estetice.

Prima, numită mentoplastie, i-a corectat suveranei bărbia, în timp ce a doua, numită rinoplastie, i-a corectat Reginei nasul.

Potrivit OK! Magazine, Regina își ura bărbia ascuțită și evita să fie fotografiată din profil.

Odată cu trecerea anilor, suverana a apelat și la injecții cu botox pentru a-și reduce ridurile de la nivelul frunții și din jurul ochilor, precum și la injecții cu acid hialuronic pentru umplerea pliurilor nazolabiale, mai scrie aceeași sursă.

Deși și-a concentrat eforturile către drepturile copiilor, cultură și educație, fosta jurnalistă a fost intens criticată din cauza faptului că nu zâmbea în fotografii.

De asemenea, în 2008, operația de corecție a nasului a stârnit o controversă majoră cu toate că soacra ei, Regina Sofia, a declarat oficial că Letizia avea o deviație de sept ce necesita corecție.

Regina Letizia și Regele Felipe al VI-lea

Înaintea căsătoriei cu, pe atunci, Prințul Felipe, Letizia a fost jurnalistă de profesie. Pe 7 august 1998, după o relație de aproape 10 ani, Letizia s-a căsătorit civil cu Alonso Guerrero Pérez, licențiat în filozofie, scriitor și profesor de literatură la liceul în care învățase ea.

Nu au avut copii, iar un an mai târziu au divorțat. Pe 1 noiembrie 2003, Casa Regală a anunțat logodna Prințului Felipe de Asturia cu Letizia Ortiz Rocasolano. Letizia a locuit la Palatul Zarzuela până în ziua nunții.

Nunta a avut loc în luna mai a anului 2004 la Catedrala Santa María la Real de la Almudena din Madrid. A fost prima nuntă regală din această catedrală sfințită în 1993 de Papa Ioan Paul al II-lea.

Ceremonia a avut loc la aproape un secol de la ultima nuntă regală din Madrid, deoarece Regele Juan Carlos și Regina Sofía s-au căsătorit la Atena, iar surorile Prințului Felipe s-au căsătorit la Sevilia și Barcelona.

Prima căsătorie a Letiziei fiind doar civilă, Biserica nu a considerat-o validă și deci nu a fost nevoie de anularea ei înainte de căsătoria religioasă cu Prințul de Asturia. După nuntă, cuplul s-a stabilit la reședința Prințului.

În octombrie 2005, Letizia, atunci Prințesă de Asturia, a dat naștere primului copil al cuplului, o fiică, Leonor. În iunie 2014, Regele Juan Carlos I al Spaniei a semnat actul de abdicare.

Prințul Felipe de Asturia a devenit astfel regele Felipe al VI-lea al Spaniei, iar Leonor a devenit moștenitoarea tronului și Prințesă de Asturia. În aprilie 2007, Regina a dat naștere celei de-a doua fiice a cuplului, Sofía.

Foto: Hepta.ro

Citește și: 

Tom Hanks este căsătorit cu aceeași femeie de 31 de ani

Meghan Markle, criticată pentru apariția de la Wimbledon. A încălcat o tradiție importantă!

La sfârșitul acestei săptămâni va deveni mamă! Va naște mai devreme decât era planificat: „Am decis că operația de cezariană este cea mai sigură variantă’

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete