Ce onorariu a primit Irinel Columbeanu pentru apariția în „Asia Express”?

Surpriză de proporții la „Asia Express'. Invitatul special al acestei săptămâni a fost miliardarul Irinel Columbeanu, el fiind „adoptat' de echipa „Abagiilor' – Alex și Radu.

'Participarea mea la Asia Express este o provocare, așa am și primit-o', a spus acesta. Să nu crezi că fostul soț al Monicăi Gabor a primit această provocare gratis. Conform surselor Click.ro, onorariul primit de miliardar s-a ridicat la frumoasa sumă de 20.000 de euro.

La 62 de ani, pentru Irinel Columbeanu experiența din „Asia Express' a fost interesantă, dar nu neapărat ușoară. Vedeta a fost obligată să trăiască în aceleași condiții ca și concurenții: a dormit în condiții departe de cele 5 stele cu care este el obișnuit, a fost obligat să facă autostopul, să participe la toate probele din concurs și să mănânce mai… nimic.

Pozitiv așa cum îl știm, Columbeanu a apreciat propunerea primită de la producătorii show-ului difuzat de Antena 1 și chiar a reușit să extragă o concluzie în ceea ce-l privește: 'A fost o experiență foarte interesantă. Am învățat multe lucruri despre mine însumi!'.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete