Ce ocupație are fostul principe Nicolae. Aceasta e afacerea în care a investit: „Avem proiecte în domeniul educației și al mediului”

Fostul principe Nicolae e nepotul regelui Mihai. În 2010 el a primit titlul, dar în 2015 i-a fost retras din cauza scandalului în care a fost implicat cu Nicoleta Cîrjan, mama primului său copil. Acum, el e căsătorit cu Alina, alături de care are doi copii. Pentru OK! Magazine, el a spus cu ce se ocupă.

Are o asociație și călătorește des prin orașele României. „Activitatea noastră este focusată pe familie și asociația noastră caritabilă, unde avem proiecte în domeniul educației și al mediului. Pe lângă acest fapt, noi prețuim tradițiile și tezaurul românesc, promovând brandurile românești, portul tradițional, istoria și lucrurile minunate făcute la noi în țară. Proiectele Asociației Principele Nicolae sunt „Codrii de Mâine', care are ca scop plantarea unui milion de arbori în zone afectate de alunecări de teren, și „Istoria Regalității în Școli', prin care vizitez școli și licee din România și mă întâlnesc cu tineri pentru a le povesti un capitol important din istoria acestei țări', a spus fostul principe Nicolae.

fostul-principe-nicolae-cu-ce-se-ocupa-8SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

„În primul rând, m-am născut în Elveția, am copilărit în Marea Britanie și locuiesc în România de zece ani, timp în care am învățat limba română și am cutreierat multe cărări din această țară, stând de vorbă cu diverși oameni, lucru care m-a ajutat să-i înțeleg mai bine.

Limba română este o limbă foarte grea și încă nu stăpânesc gramatica foarte bine, dar sunt perseverent și îmi doresc foarte mult să o cunosc la perfecție. Ca să cunoști un popor, limba este foarte importantă, iar eu m-am îndrăgostit de poporul român și de țara noastră. Mă consider român și sunt mândru de această țară. Aici sunt acasă, aici este familia mea', a mai spus el.

Totodată, fostul principe Nicolae e apicultor. Acum, el așteaptă recolta de miere. „Este al treilea sezon de când am început această activitate și am învățat foarte mult pe parcurs, cunoscând importanța albinelor.

Faptul că am întâlnit foarte mulți apicultori în călătoriile mele prin România mi-a stârnit o curiozitate și am început să cercetez și să pun întrebări și așa s-a născut o nouă pasiune. Abia aștept recolta din acest an', a mai spus el pentru OK! Magazine.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete