Ce note au luat vedetele tale preferate la BAC?

Simona GhergheSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 9

Despre examenul de Bacalaureat se spune fie că este „examenul vieții”, fie că nici „nu se compară cu examenele date în facultate”.

Pentru multe dintre vedetele tale preferate, BAC-ul a fost un examen promovat cu succes! Iată ce note au obținut Dan Negru, Gabriela Cristea, Simona Gherghe și mulți alții.

Ce note au luat vedetele tale preferate la BAC?

ANDA ADAM

Printre vedetele autohtone cu cele mai mari medii la BAC se numără și Anda Adam, care a obţinut 9,66 în urma terminării Liceului „George Călinescu” din Bucureşti.

MARIUS MOGA

Marius Moga a studiat la Liceul „Horea, Cloşca şi Crişan” din Alba Iulia, iar Bacalaureatul l-a promovat cu media 9,30. „Oricum, BAC-ul a fost un fleac pe lângă ceea ce a urmat la Facultatea de Sociologie”, a mărturisit artistul.

ADELA POPESCU

Adela Popescu a studiat la Liceul de Muzică „Dinu Lipatti”, secţia de actorie, obţinând la BAC, la proba „Arta actorului”, nota 10. Media finală, 9,28, a clasat-o pe locul al doilea pe liceu.

DAN NEGRU

Dan Negru a avut o medie finală mare, dar, cu toate acestea, a fost cea mai mică din clasă. „Am dat Bacalaureatul pe vremea când facultatea era o miză.

Eu am făcut Liceul Economic din Timişoara şi am obţinut media 9,20. Nota maximă am avut-o la Limba şi Literatura Română şi, totuşi, a fost cea mai mică medie.

Eram singurul băiat dintr-o clasă cu 42 de fete, toate numai tocilare”, şi-a amintit realizatorul TV.

ANDRA

Chiar dacă în 2005 îşi împărţea timpul între concerte şi şcoală, Andra a reuşit să obţină nota 9,07 la examenul de Bacalaureat.

GABRIELA CRISTEA  

Gabriela Cristea a terminat Liceul de Coregrafie din Bucureşti, obţinând o medie generală de 8,85.

ANDREEA BĂNICĂ

Andreea Bănică a obţinut media 8,75 la încheierea studiilor la Liceul Teoretic „Carmen Sylva” Eforie Sud.

CORINA BUD

Artista Corina Bud a obținut media 8,60, absolvind Colegiul Economic „Gheorghe Dragoş” din Satu Mare.

SIMONA GHERGHE

Simona Gherghe a mărturist că, în vremea în care trebuia să-și susțină examenul de Bacalaureat, era îndrăgostită și nu-i prea păsa de școală. Pe blogul ei, vedeta TV a dezvăluit că a obținut media 8,46.

ANDREEA MANTEA

Andreea Mantea a susținut examenul de Bacalaureat la grupul Școlar Sf. Pantelimon din București, în anul 2005. Vedeta TV a avut media finală 7,40, potrivit VIVA!.

ADELINA PESTRIȚU

Adelina Pestrițu a picat examenul de BAC. Atunci, vedeta a mărturisit că a făcut o confuzie la proba scrisă de Limba Română.

„Am luat nota 10 la proba orală, dar la scris am luat numai 3,60. Nu se pune problema că n-am învăţat. Am confundat subiectele. În loc să scriu despre «Ion», am scris despre «Moromeţii»”, a povestit vedeta.

Foto: Facebook / Instagram

Citește și:

Cum a slăbit Amalia Năstase 25 de kilograme?

Adelina Pestrițu s-a căsătorit civil! Ce rochie a purtat vedeta TV

Lavinia Pîrva, la plimbare cu fiul ei! Cum arată artista la aproape două luni de la naștere

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete