Ce ne rezervă astrele în săptămâna 29 august-4 septembrie

Principalul eveniment astrologic al săptămânii este tranzitul retrograd al planetei Marte, care va începe pe 30 august și va dura trei săptămâni. Iată care sunt cele mai afectate semne zodiacale de acest context astral.

horoscop

BERBEC

Mercur retrograd vă face să fiți perfecționiști la locul de muncă, dar, totodată, favorizează problemele de comunicare.

Săptămâna aceasta, veți avea șansa să faceți cunoștință cu destul de multe persoane interesante și importante. Pe termen lung, dintre aceste persoane vă veți alege niște viitori prieteni, iar altele vă vor ajuta la un moment dat în carieră.

Dacă vă doriți puțin romantism din partea persoanei iubite, sfârșitul de săptămână vă poate aduce și împlinirea acestei dorințe. Acest lucru este valabil și în cazul nativilor singuri, care au șanse să trăiască clipe romantice în compania unei persoane de sex opus pe care o vor cunoaște zilele acestea.

TAUR

Mercur retrograd va favoriza rezolvarea unor probleme sentimentale care existau de ceva vreme și pe care le tot amânați. Poate nu e tocmai rezolvarea pe care v-ați fi dorit-o, însă aveți încredere că este spre binele vostru.

Evitați să vă faceți prea multe planuri în această săptămână. Mai degrabă, bucurați-vă de timpul petrecut acasă, în compania celor dragi.

Este o perioadă în care vă simțiți mai încrezători în propriile forțe și vă doriți din tot sufletul o schimbare. Poate fi de look, de garderobă, de atitudine, de design interior. Indiferent despre ce va fi vorba, va fi mai mult decât bine-venită pentru psihicul vostru.

GEMENI

Săptămâna aceasta vine cu vești bune pentru voi, mai ales în sectorul relațional și în cel financiar. Nativii singuri au șanse destul de mari să-și întâlnească sufletul-pereche, în timp ce nativii aflați într-o relație vor avea parte de o reinventare a relației, o reinventare care o va consolida și care va duce spre oficializarea ei.

Puteți avea parte și de câștiguri importante, mai ales dacă sunteți la locul potrivit și în momentul potrivit. Din punct de vedere profesional, pot apărea noi proiecte tentante din punct de vedere financiar. Totuși, nu vă grăbiți să le acceptați dacă simțiți că vă depășesc, că vă pun în încurcătură. Gândiți-vă bine la deciziile pe care le luați.

Mercur retrograd va grăbi rezolvarea unor probleme de familie, care persistau de multă vreme.

RAC

Viața voastră socială pare să fie din ce în ce mai bogată, așa că săptămâna asta aveți șanse să cunoașteți o grămadă de oameni influenți de care ar fi bine să vă apropiați și cu care să păstrați relațiile, pentru că, la un moment dat, v-ar putea ajuta nesperat de mult în carieră.

Este o perioadă favorabilă să vă faceți planuri legate de carieră. De asemenea, în aceste zile puteți avea surpriza unor câștiguri financiare. Nu vor fi sume foarte mari, însă ceva bani în plus cât să vă mai acoperiți niște datorii vor fi. Dacă nu se întrevăd măriri de salariu, bonusuri sau… moșteniri, mai aveți varianta de a juca la loto. Cu siguranță veți avea surprize plăcute.

LEU

Îndatoririle de serviciu vă vor solicita destul de mult în această săptămână, cu precădere în prima jumătate a acesteia. Ideal ar fi ca ultimele zile ale săptămânii să le dedicați relaxării. Încercați să plecați undeva cu partenerul de cuplu, chiar și pentru două zile. Vor fi benefice relației, veți reuși să vă rezolvați problemele de comunicare și, practic, relația vostră are șanse să se reinventeze.

Dacă sunteți singuri și ați pus ochii pe o persoană de sex opus, vă sfătuim să spargeți gheața. Veți avea mai mult noroc decât v-ați imagina.

FECIOARĂ

Mercur retrograd se formează în casa personalității voastre. Prin urmare, veți deveni mai critice și mult mai preocupate de detalii decât de obicei. Din această cauză, comunicarea cu cei din jur poate fi afectată, deci asigurați-vă că interlocutorul vostru a înțeles exact ce ați vrut voi să transmiteți pentru a evita conflictele.

În această săptămână, sunt favorizate schimbările în locuință. Nu este neapărat să investiți în obiecte de mobilier sau decorative dacă bugetul nu vă permite, însă puteți schimba poziția obiectelor prin casă sau puteți renunța la unele care vă ocupă prea mult loc. Fără doar și poate, aceste schimbări chiar vă vor face bine la psihic.

Ascultați-vă foarte mult intuiția în această săptămână. Indiferent că este vorba despre sectorul profesional, despre cel financiar, despre sectorul relațional sau al familiei, dacă aveți de luat decizii, mergeți pe intuiție.

BALANȚĂ

În această săptămână, voi veți avea parte de o serie de evenimente sociale și culturale. Vă recomandăm să onorați toate invitațiile în măsura în care timpul vă permite, căci aveți ocazia să cunoașteți oameni cu funcții importante, oameni influenți de ajutorul cărora veți avea nevoie la un moment dat.

Dacă, în ultima vreme, ați avut ceva probleme de comunicare, în această săptămână acestea se vor remedia, iar eventualele conflicte generate de acestea au șanse mari să se stingă.

SCORPION

Recomandarea noastră pentru voi în această săptămână este să evitați să trageți concluzii pripite. Contextul astral vă va avea o influență destul de puternică asupra imaginației voastre, careva cam zburda liber, de unde și tendința de a trage concluzii eronate. Pot lua naștere conflicte, de aceea încercați să strângeți toate informațiile înainte de a trage o concluzie, de a da un verdict sau de a acuza pe nedrept.

Spre sfârșitul săptămânii vă va reveni cheful de distracție, așa că dați curs invitațiilor sau lansați voi invitații și ieșiți să vă distrați, să vă relaxați și să vă limpeziți mintea.

SĂGETĂTOR

O săptămână destul de agitată la locul de muncă, dar și în ce privește relația de cuplu. La serviciu, sarcinile par să nu se mai termine și parcă sunt din ce în ce mai dificile. Nu vă impacientați! Prioritizați-vă sarcinile de serviciu și, la nevoie, cereți ajutorul. Nu este doar în interesul vostru să le terminați cât mai repede, este și-n interesul altora, așa că aceștia ar trebui să fie dispuși să vă sară în ajutor.

În relația de cuplu pot apărea unele probleme datorate faptului că… astrele vă scot în cale tentații cărora cu greu le puteți rezista. Aveți mare grijă! Nu dați o relație stabilă pe o aventură de-o noapte! Mai degrabă, ieșiți undeva cu partenerul de viață și petreceți câteva ore doar voi doi. Va fi mai mult decât benefică această ieșire cuplului vostru.

CAPRICORN

În această săptămână, îți recomandăm să petreci mai mult timp în compania prietenilor și a celor dragi. Ai nevoie de relaxare și chiar de un moral ridicat, iar prietenii vor ști cel mai bine să se ocupe de acest aspect.

Mercur retrograd se formează, în cazul vostru, pe casa studiilor. Asta înseamnă că este o perioadă favorabilă finalizării unor studii pe care nu le-ați terminat la timp sau începerii unor cursuri pe care vă doreați de multă vreme să le urmați. Poate fi vorba despre cursuri de recalificare, de perfecționare sau despre cursuri de șofat.

VĂRSĂTOR

Săptămâna această, vă veți bucura de o putere de convingere impresionantă, astfel încât veți obține de la cei din jur cam tot ce vă doriți. E momentul potrivit să vă planificați o vacanță sau să convocați ieșiri cu oameni pe care nu i-ați mai văzut demult.

Mercur retrograd se formează, în cazul vostru, pe casa banilor, astfel încât multe dintre problemele de natură financiară cu care v-ați confruntat până acum îi vor găsi rezolvarea. De asemenea, sunt favorizate câștigurile din surse dintre cele mai neașteptate.

PEȘTI

În această săptămână, ambițiile voastre nu prea se vor materializa. Astrele nu vor fi de partea voastră, de aceea n-ar fi rău să faceți un pas în spate, să priviți toate lucrurile pe care le-ați realizat până acum, să conștientizați toate lucrurile bune care vi s-au întâmplat până acum și să vă relaxați. Petreceți puțin timp singuri, doar voi cu gândurile voastre, puneți-vă ordine în gânduri și uitați pentru o perioadă de ambiții.

Din 30 august, Mercur își începe tranzitul retrograd prin casele căsătoriei mariajului și parteneriatelor. Acest aspect al lui Marte va dura trei săptămâni, timp în care se vor petrece schimbări importante în cele două case. În principal, voi veți reevalua toate parteneriatele și veți renunța la cele care nu vă aduc niciun beneficiu.

Sursa foto: shutterstock.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3

Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Horoscop