Ce ne rezervă astrele în prima săptămână a anului 2017

horoscop

2017 pare să înceapă bine pentru majoritatea zodiilor. Astrele se aliniază favorabil în săptămâna 2-8 ianuarie 2017 și ne rezervă surprize plăcute în majoritatea sectoarelor vieții. Iată, așadar, ce ne așteaptă în prima săptămână a anului 2017 din punct de vedere astrologic.

BERBEC

Dragoste Relația voastră de cuplu are șanse să se îmbunătățească în această primă săptămână a lunii ianuarie. Astrele favorizează comunicarea, grație căreia vă veți putea rezolva cu ușurință problemele din trecut. Dacă nu sunteți încă într-o relație de cuplu, trebuie să știți că nu existe prea mari șanse să se schimbe acest lucru la început de an, însă Saturn vă predispune la plăceri… vinovate.

Bani Neptun, una dintre planetele care vă influențează sectorul financiar, și Saturn, planeta organizării, vă ajută să vă gestionați eficient bugetul, diminuat semnificativ ca urmare a sărbătorilor. Sunt șanse de câștiguri importante.

Sănătate De remarcat tonusul ridicat de care ați cam dus lipsă în ultima vreme. Pentru a vă menține rezistența fizică de care veți avea mare nevoie în anul care vine, n-ar fi rău să vă gândiți să practicați în mod regulat un sport.

Carieră La locul de muncă, ar fi bine să analizați în cele mai mici detalii ceea ce vi se propune în această săptămână. Aspectul format de Saturn vă va permite să vedeți lucrurile clar. Veți reuși astfel să evitați greșelile sau neînțelegerile.

TAUR

Dragoste Contextul astral favorizează disputele în cuplu. Deși, în majoritatea cazurilor, grație intervenției Lunii, nu vor exista conflicte majore care să ducă la separări, n-ar fi rău, totuși, să faceți tot ce ține de voi să evitați disputele. În timp, acestea nu fac altceva decât să vă erodeze relația. Nativii singuri se bucură de sprijinul planetei Venus care îi va cadorisi cu mult sex appeal. Calea către sufletul sexului opus este deschisă.

Bani Este o perioadă favorabilă depozitelor bancare. Dacă v-au mai rămas ceva bani după sărbători, depuneți-i la bancă. Profitul obținut în urma plasamentelor efectuate în această perioadă va fi semnificativ. Feriți-vă însă de orice fel de tranzacție.

Sănătate În acest an, menținerea sănătății ar trebui să se numere printre prioritățile voastre. Organizați-vă în așa fel încât să nu mai trebuiască să trăiți tot timpul sub presiune și profitați mai mult de plăcerile vieții.

Carieră Pentru mulți dintre voi, ultima perioadă probabil că nu a fost excepțională la locul de muncă. Vestea bună este că lucrurile se vor schimba începând din această săptămână. Vă este promis succesul profesional. Dacă vă aflați în căutarea unui loc de muncă, în această săptămână sunt șanse mari să găsiți un job care să corespundă experienței voastre, dar și aspirațiilor voastre financiare.

GEMENI

Dragoste  Pentru voi, începe o perioadă de consolidare a relației în care vă aflați. Dacă ați traversat o perioadă de neînțelegeri, contextul astral favorizează rezolvarea lor. Dacă nu v-ați întâlnit încă sufletul-pereche, aflați că acest lucru se poate întâmpla chiar în aceste zile. Planetele vă pregătesc întâlnirea cu un partener extrem de inteligent, cu care veți avea în comun preocupări, aspirații și principii.

Bani În săptămâna ce urmează, voi vă veți confrunta cu o situație contradictorie: pe de o parte, Soarele vă generează cheful de a cheltui fără măsură, în timp ce Jupiter favorizează economiile. Așadar, în perioada care urmează, veți oscila între aceste două tendințe. Este o perioadă favorabilă investițiilor și plasamentelor bancare.

Sănătate La începutul anului, încercați să vă schimbați obiceiurile nesănătoase. Începeți prin a vă culca devreme. Continuați cu eliminarea grăsimilor din alimentația voastră. Și dacă după toate astea vă rămân 20-30 de minute libere, faceți puțin sport.

Carieră La locul de muncă, este o perioadă bună pentru a vă implica în proiecte noi. Rețineți! Este important să nu luați decizii de capul vostru. Consultați-vă cu cei cu care lucrați la proiecte sau, și mai bine, lăsați-i pe ei să ia deciziile.

RAC

Dragoste Supuși influențelor astrale diametral opuse, voi veți avea o dispoziție schimbătoare în aceste prime zile ale anului 2017. Aveți grijă că partenerul s-ar putea să nu știe să reacționeze foarte bine la aceste schimbări bruște ale voastre, iar consecința să fie o dispută de toată frumusețea. Încercați să faceți tot ce ține de voi să nu distrugeți armonia cuplului.

Bani Este o perioadă favorabilă pentru a face depozite bancare și pentru tranzacții imobiliare. Grație aspectului format de Marte, șansa este de partea voastră.

Sănătate Începutul anului va fi marcat de o scădere ușoară a tonusului. Din fericire, nimic de speriat.

Carieră În acest început de an, sunteți în măsură să vă realizați ambițiile la locul de muncă cu mare ușurință. Astrele sunt favorabile cu precădere nativilor născuți în a treia decadă.

LEU

Dragoste Voi veți acorda o atenție crescută apropierii intime. Dacă sunteți într-o relație de multă vreme, veți avea destule momente în care veți regreta că nu ați profitat suficient de viață. Dacă nu aveți încă o relație, perioada care vine vă poate rezerva un veritabil coup de foudre. Idilele pândesc după colț.

Bani Este o perioadă favorabilă depozitelor bancare pe termen mediu și lung. Aspectul format de Pluton este favorabil tranzacțiilor imobiliare.

Sănătate În această săptămână, tonusul vostru este la cote maxime. Atenție, totuși, către sfârșitul săptămânii, când sunt posibile mici accidente casnice sau în timpul activităților sportive.

Carieră Reușita profesională este mai aproape ca niciodată. Vă puteți atinge relativ ușor scopurile dacă vă intensificați puțin eforturile. Evitați cu orice preț imprudențele, care v-ar putea pune în situații delicate.

FECIOARĂ

Dragoste Gelozia va plana asupra relației voastre de cuplu. Fiți vigilenți și străduiți-vă să nu-i dați prea multe motive de gelozie partenerului de cuplu. Probabil că n-aveți chef de scandaluri și nici n-ar fi bine-venite în această perioadă, în care astrele favorizează despărțirile. Fecioarele singure se bucură de sprijinul planetelor Venus și Pluton, care îi va ajuta să lege ușor relații cu sexul opus.

Bani Contextul astral al perioadei permite îmbunătățirea semnificativă a situației financiare. Asta și pentru că veți fi capabili să vă organizați foarte bine bugetul, lucru care vă va permite să evitați anumite cheltuieli.

Sănătate Este o perioadă favorabilă reîncărcării bateriilor. Urmează o perioadă solicitantă pe plan profesional și personal, în care veți avea nevoie de multă energie. Profitați de faptul că astrele vă sunt favorabile la începutul anului și întreprindeți orice activitate știți că vă relaxează.

Carieră Posibilitățile de dezvoltare profesională vor fi în strânsă legătură cu relațiile pe care vi le-ați făcut până acum. Așteptați-vă să primiți propuneri de colaborări avantajoase din punct de vedere financiar. 

BALANȚĂ

Dragoste Urmează o perioadă favorabilă relației de cuplu. Astrele vă promit înțelegere și complicitate. Veți vedea că nici nu va fi nevoie să-i spuneți partenerului ce vă doriți, căci el va fi capabil să ghicească. Vești bune și pentru cei singuri. Astrele se aliniază în așa fel încât să le scoată în cale persoane interesante, compatibile din multe puncte de vedere, cu care aceștia ar putea începe relații de lungă durată.

Bani Mulți dintre voi ar putea găsi o nouă sursă de venituri. Și vorbim de venituri semnificative. Dacă va fi așa, recomandarea noastră este să le depuneți într-un cont în bancă și să profitați de o dobândă bună. Nici nu știți când veți avea nevoie de acești bani.

Sănătate Aveți o imunitate de fier, iar iarna aceasta niciun virus nu se va prinde de voi. Totuși, atenție mare la căzături. Riscul de fracturi este destul de ridicat în această săptămână.

Carieră Este o săptămână în care vă îndepliniți cu destul de multă ușurință sarcinile de serviciu, ba chiar reușitți să obțineți rezultate neașteptate și să vă faceți remarcați.

SCORPION

Dragoste Pentru unii dintre voi, această perioadă va fi marcată de câteva dispute în cuplu. Sfatul nostru este să faceți tot ce ține de voi să le evitați sau să le aplanați, pentru că riscul de rupturi este mare în această perioadă. Celor singuri, planeta Venus le rezervă surpriza întâlnirii cu persoane de sex opus care îi vor fascina pe nativii Scorpioni.

Bani Pentru voi, nu vor exista probleme majore cu banii în această săptămână. Nu veți fi nevoiți să strângeți prea tare cureaua sau să vă îndatorați la prieteni. Cu toate acestea, nu este cazul să nu fiți vigilenți și să cheltuiți fără măsură.

Sănătate Acest sector este foarte bine aspectat în cazul vostru. Începeți anul bucurându-vă de o sănătate de fier și de un tonus de zile mari.

Carieră Din punct de vedere profesional, aveți la îndemână toate atuurile pentru a obține rezultate excelente la locul de muncă și a câștiga încrederea superiorilor.

SĂGETĂTOR

Dragoste Deși sentimentele voastre față de partenerul de viață sunt profunde, nu veți avea chef să vi le exteriorizați în această perioadă, spre disperarea partenerului. Nu este exclus ca acesta să încerce să vă stârnească gelozia. O săptămână favorabilă pentru cei singuri. Aveți șanse importante să vă găsiți sufletul-pereche.

Bani Nu amânați pe a doua zi rezolvarea problemelor financiare urgente. Profitați de aspectele pozitive formate de Saturn în această perioadă pe casa banilor și încercați să rezolvați aceste probleme. Șansele de reușită sunt importante.

Sănătate Rezervele voastre de energie par inepuizabile la acest început de an. Nu veți simți nici cea mai mică oboseală în rezolvarea sarcinilor cotidiene.

Carieră Astrele vă vor ajuta, în această săptămână, să depuneți eforturi susținute pentru a vă atinge scopurile în plan profesional. Munciți cu încredere, eforturile voastre vor fi răsplătite mai curând decât vă imaginați.

CAPRICORN

Dragoste Anul începe foarte bine pentru voi din punct de vedere amoros. Vă înțelegeți mai bine ca niciodată cu partenerul de cuplu, iar disputele care au făcut valuri în relația voastră în ultima vreme nu vor mai fi decât o amintire tristă. Pentru nativii care nu au încă o relație, este o perioadă bună pentru a cunoaște persoane de sex opus de-a dreptul fascinante.

Bani Este o perioadă favorabilă reglării chestiunilor financiare. Nu veți avea câștiguri neașteptate, însă veți avea suficienți bani pentru a vă achita datoriile vechi, urgente.

Sănătate Începutul de an nu vine cu probleme de sănătate, ci cu un tonus de invidiat. Dacă aveți afecțiuni mai vechi, este o perioadă favorabilă intervențiilor chirurgicale.

Carieră La locul de muncă, puteți avea un succes neașteptat dacă depuneți eforturi susținute. Asta înseamnă sp renunțați o perioadă la distracții și să vă canalizați toate eforturile către sarcinile pe care le aveți de îndeplinit la serviciu. Veți vedea că sacrificiul nu va fi prea mare.

VARSATOR

Dragoste Inceputul de an va va aduce multiple satisfactii din punct de vedere relational. Conjunctia a trei planete le va permite cuplurilor formate de mai multa vreme sa aiba o comunicare exceptionala si sa foloseasca la capacitate maxima toate resursele emotionale.

Bani Atentie mare la contractele pe care le veti incheia la acest inceput de an. Studiati-le cu mare atentie pentru ca pot fi pline de capcane. Este o perioada favorabila refinantarii unor credite mai vechi.

Sanatate La acest inceput de an, organismul vostru are mare nevoie sa fie menajat. Nu faceti eforturi foarte mari. Nici practicarea sportului pana la epuizare nu este recomandata.

Cariera La locul de munca, reusiti sa va organizati timpul foarte bine si sa va demonstrati abilitatile. Veti fi eficienti si nu veti depinde prea mult de ceilalti.

PESTI

Dragoste Influentati de planeta Saturn, veti fi mult mai dispusi sa-i faceti concesii partenerului. Drept urmare, la acest inceput de an, atmosfera din cuplu va fi mult mai destinsa si mai calduroasa. Pestii singuri au sanse mari sa-si schimbe acest statut, ba chiar sa se afle in dificultatea de a alege.

Bani La acest inceput de saptamana, sunteti tentati de tot felul de gadgeturi pe care, daca nu va tineti putin sub control pornirile, ati putea cheltui o avere. Tot ce va putem spune noi este ca, in scurt timp, nu le veti mai gasi atat de utile.

Sanatate Este timpul sa adoptati o noua igiena de viata pentru a permite corpului vostru sa se rearmonizeze. Cu un mic efort, va veti regasi in curand echilibrul fizic, care va avea repercusiuni pozitive asupra moralului.

Cariera La locul de munca urmeaza o perioada incarcata, insa, cu sprijinul Marelui Benefic Jupiter, eforturile voastre vor fi, in cele din urma, incununate de succes. Pe parcurs, ar putea exista mici piedici, mici esecuri, insa va asiguram ca nu este cazul sa va speriati de ele.

Sursa foto: shutterstock.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3

Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Horoscop