Ce ne așteaptă în 2021: am tras cu ochiul la previziunile astrologilor

Dacă 2020 a fost anul în care totul s-a destrămat, 2021 este anul în care începem să punem la loc unele dintre piese. Deși, pentru a reconstrui, va trebui să ne asumăm formidabila provocare de a relansa instituțiile noastre sociale, financiare și politice dacă vrem să vedem o societate în care toată lumea din ea – nu doar câțiva selectați – poate prospera.

Ce ne așteaptă în 2021: am tras cu ochiul la previziunile astrologilor

Conjuncții astrale între Saturn care se află în Vărsător și Uranus care se află în Taur, ne putem aștepta să avem ceva conflicte și confruntări între cei care doresc progres și cei care resping regulile impuse… Zilele cu probleme sunt 17 februarie, 14 iunie și 24 decembrie 2021.

Deoarece Saturn este asociat cu frica, pe lângă reguli și autoritate, iar semnele fixe precum Taurul și Vărsătorul se pot schimba lent, am putea vedea, de asemenea, o rezistență puternică la progres, în special de la cei care îl văd ca o amenințare. Cu toate acestea, pe măsură ce noul an începe cu un grup de planete în Vărsătorul orientat către comunitate la începutul lunii februarie (inclusiv Jupiter etic, Venus de formare a echipei și Saturn de susținere), un lucru este sigur: va trebui să scoatem din noi tt ce-i mai bun și să facem front comun pentru a înlătura și depăși obstacolele și a crea adevărata schimbare.

Tranzitul lui Jupiter în 2021 va influența, de asemenea, eclipsele pe care le vom avea în 26 mai și 4 decembrie în Săgetătorul iubitor de libertate și filozofic, deoarece acesta este semnul lui Jupiter al guvernării. Aceste eclipse vor cădea pe destinul Săgetătorului.

Șederea de-a lungul anului a lui Jupiter în Vărsător, o eclipsă solară care schimbă jocul în Gemeni pe 10 iunie și o eclipsă lunară critică în Taur pe 19 noiembrie – va contribui la stimularea marilor dezvoltări și modernizări în domeniile tehnologiei și științei, precum și agricultura, finanțele și modul în care ne gestionăm resursele naturale.

Ultima dată când Saturn a fost în Vărsător a fost în 1991, când a luat naștere internetul. Ultima dată când Saturn și Uranus s-au împărțit a fost în perioada 1999-2000. În acest timp din istorie, am văzut și progrese în știință și tehnologie, cum ar fi decodarea genomului uman care a ajutat la revoluționarea medicinei moderne, pe lângă o criză de mediu înrăutățită, care a evidențiat necesitatea unei protecții sporite.

Din tipul de progrese științifice și tehnologice pe care ne-am putea aștepta să le vedem în 2021, tratamentul definitiv COVID-19 ar putea fi unul dintre ele. În tot acest timp, o criză de mediu încă înrăutățită ne va cere atenția. Am putea vedea, de asemenea, mai multă indignare față de Giganții tehnologici mondiali și o presiune pentru schimbare în ceea ce privește libertățile date lor, deoarece oamenii caută o etică mai puternică în modul în care tehnologia noastră este produsă și utilizată.

Pe măsură ce 2021 se apropie de sfârșit, Jupiter se mută oficial în Pești pe 28 decembrie, în timp ce planeta iubitoare Venus devine retrogradă în Capricornul angajat pe 19 decembrie. Va trebui să ne reevaluăm valorile și responsabilitățile împărtășite, pe lângă reevaluarea demnității noastre în relație la productivitate și bogăție materială. Mai presus de orice, 2021 ne va determina să împingem lucrurile pe care ne-am temut sau evitat să le schimbăm, astfel încât să ne putem îmbunătăți calitatea vieții.

Foto: 123rf

Citeste și:

Profețiile șocante ale lui NOSTRADAMUS pentru 2021

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Horoscop