Ce meserie de mii de euro a refuzat Bogdan Vlădău: „Nu am lucrat niciun minut în domeniul respectiv”

Pentru Bogdan Vlădău, începutul carierei de modelling i-a adus ocazia să călătorească în jurul lumii, fiind o pasiune pe care a păstrat-o și în prezent. Stilul de viață al altor culturi i-a schimbat anumite obiceiuri, aceleași pe care și le-ar fi dorit să le vadă și în țară. 

Bogdan Vlădău a absolvit Facultatea de Informatică, însă nu a lucrat deloc în domeniul respectiv. În 2003, a plecat cu primul contract de model în străinătate, locuind 3-4 ani în Asia: a fost la vârsta la care trebuia să se întâmple (23-26 de ani)', a mai continuat el. 

S-a întors în România între anii 2005-2006, moment în care i s-a propus să joace într-o telenovelă, deși nu avea pregătire în actorie. Invitat la Podcastul lui Damian Drăghici, Bogdan Vlădău a povestit cum l-au influențat japonezii, după ce a locuit aproape un an în Tokyo. Fostul model se obișnuise deja cu un stil de a lucra riguros și punctual: acolo dacă întârzii un minut, se plâng că ai făcut asta. Dacă trenurile întârzie într-un an trei minute adunate, își dă demisia ministrul Transporturilor. Eram obișnuit în felul ăsta să lucrez. (…) Cred că vreo trei luni am stat (n.r. telenovelă) și am plecat', și-a amintit artistul, care cochetează și cu muzica.  

Fostul model a renunțat la burlăcie 

Bogdan Vlădău a spus adio' burlăciei în vara lui 2017. S-a căsătorit civil cu fotomodelul Gina Chirilă chiar de ziua ei de naștere. Mai mult decât atât, sunt împreună de zece ani, iar fostul model recunoaște că a abordat-o primul pe Facebook: ea avea 18 ani, eu eram în perioada în care eram foarte nebun și nu am considerat că o să fie vreo relație de durată. Iată că au trecut 10 ani, avem o fetiță superbă care ne-a împlinit', a explicat el la podcast.  

Anul trecut, în momentul în care au adus-o de la maternitate pe fetița lor Catia Maria, artistul mărturisește că timpul s-a oprit în loc atunci când a luat-o în brațe: am simțit cum mi s-a deschis inima în momentul ăla și a fost așa o promisiune de iubire eternă între noi doi. Și de atunci, așa e', i-a povestit lui Damian Drăghici.

Poți urmări podcastul integral pe YouTube

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete