Ce mesaj îi transmite Cristina Țopescu colegei sale, Marina Almășan: “Ai delicatețea de a nu mai face vreo referire la tatăl meu, te rog!”

Cristina Topescu vs Marina Almasan

Cristina Topescu vs Marina Almasan

Într-o postare publicată pe Facebook, Cristina Țopescu se oferă să o învețe pe Viorica Dăncilă să citească, după gafele din discursurile susţinute la Bruxelles.

“Mă ofer să o învăţ pe doamna premier să-şi citească discursurile corect, i le pot corecta (sunt filolog) şi cunosc şi terminologia politică, fac asta de vreo 20 de ani. Îi pot explica sensul cuvintelor pe care nu le cunoaşte, îi pot construi fraze mai simple, dar logice şi coerente, o pot ajuta să frazeze corect, să pronunţe corect, să citească mai puţin robotic şi o mai pot scoate şi din limba de lemn. Am răbdare, fac orice ca să nu ne facem de râs în astea 6 luni, în faţa întregii Europe. Aş face-o pro bono, că, dacă accept să fiu retribuită, o să ziceţi că m-a platit psd ul:))) Vorbesc serios, doamna premier, vă pot ajuta, mi-aş ajuta ţara, în fond ! Exclus, însă, ştiu că domnul Dragnea şi alţii de pe-acolo, nu vă vor da verde să lucraţi cu mine, nu sunt percepută ca o admiratoare a ce face acum PSD. Dar eu, dragă psd-ule, m-am oferit, nu vrei, nici nu ştii ce pierzi (asta apropo de umor şi puţină autoironie, cu care, din cand în când, câte un discurs ar putea fi pigmentat, sunt reţete care nu prea dau greş. Sigur, contează temele, locul, evenimentul, auditoriul, dar, într-o măsură mai mică sau mai mare, o tuşă de umor se pretează cam peste tot. Deci, doamna Dăncilă, mă ofer să vă ajut pro bono, pentru o mai bună imagine a ţării, o ţară care e şi a mea, dar şi a dvs. Și e şi a românilor care ar aprecia să vă doriţi să nu mai greşiţi când ne reprezentaţi ţara, deci pe noi toţi”, a scris Cristina Țopescu pe pagina personală de Facebook.

O OFERTA, CAT SE POATE DE SERIOASA, PENTRU DOAMNA DANCILAMa ofer sa o invat pe doamna premier sa-si citeasca…

Publicată de Cristina Topescu pe Joi, 24 ianuarie 2019

Dar oferta realizatoarei Tv a ajuns și la urechile colegei sale breaslă, Marina Almășan, care a simțit nevoia să-i dea o replică destul de acidă.

Prezentatoarea Tv a publicat pe site-ul femeiede10.ro un text, cu titlul “Cristina Ţopescu versus Viorica Dăncilă… sau Ce pot învăţa filologii de la primul ministru al României”.

Buna dimineața, dragii mei și o săptămână frumoasă vă doresc! Eu, pe a mea, o încep cu o bombăneală… De data asta, in adevăratul sens al cuvântului. Voi…ce părere aveți?

Publicată de Marina Almasan pe Duminică, 27 ianuarie 2019

“Ai delicatețea de a nu mai face vreo referire la tatăl meu, te rog!”

Văzând replica pe care i-a dat-o Marina Almășan, Cristina Țopescu a reacționat cu o altă postare pe Facebook.

Ce i-a răspuns Cristina Ţopescu colegei sale

“Fiecare cu opiniile și opțiunile ei, dragă Marina Almășan, nimic mai firesc!
Ca noi toți, dragă Marina, și tu și eu avem simpatii și antipatii între noi. Nu discutăm aici cât îți sunt de simpatică sau nu, ne imaginăm că una-i una, alta-i alta și că tu ești o instanță obiectivă 100%. Așadar, pe puncte, în mod deliberat mai puțin elaborat, îți spun:
1. Ai delicatețea de a nu mai face vreo referire la tatăl meu, te rog! Ție ți-a fost coleg, mie mi-a fost tată. Ma bucur că l-ai respectat, dar îmi îngădui să știu mai mult despre cum gândea tatăl meu și ce principii avea. Unul dintre ele, de pildă, se referea la profesionalism.
2. Nu mai face referiri la părinți, fie că mai trăiesc sau nu. Oanei Roman îi replici foarte principial, încheind cu o referire la copiii cu părinți celebri. Nu e elegant, dragă Marina. În cazul meu, mai mult, mi-am pierdut tatăl de curand. E cel puțin nedelicat. Pe Oana o poți răni și pe ea. Nu e nici meritul și nici păcatul nostru că avem părinâi celebri. Se întâmplă, ca, educați de ei, putem avea reacții care ție nu ți-s pe plac. E firesc, dragă Marina, să avem opinii diferite. Și nici toți nu putem avea părinți celebri, nici asta nu trebuie să ne provoace vreo angoașă. Dimpotriva, crede-mă!”, a comentat Cristina pe Facebook.

Acesta este mesajul integral:

Fiecare cu opiniile si optiunile ei, draga Marina Almasan, nimic mai firesc!Ca noi toti, draga Marina, si tu si eu…

Publicată de Cristina Topescu pe Luni, 28 ianuarie 2019

 

Iulia Sandu

Foto: facebook.com

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Vedete