Ce mesaj i-a trimis Cristina Ciobănașu lui Vlad Gherman de ziua lui de naștere. Foștii iubiți încă țin legătura: „Atât s-a putut…”

Pe 16 februarie Vlad Gherman și-a sărbătorit ziua de naștere. Tânărul actor a împlinit 29 de ani și a sărbătorit alături de prieteni, dar și de Oana Moșneagu, actuala iubită. Nici fosta nu l-a uitat, Cristina Ciobănașu i-a transmis un mesaj public.

După ani de zile de iubire, Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman s-au despărțit în 2021. Cu greu au trecut peste separare, însă au rămas prieteni, sunt și colegi în diferite proiecte de televiziune. Amândoi și-au refăcut viața amoroasă, dar nu au uitat unul de altul.

Cristina Ciobănașu i-a transmis un mesaj lui Vlad Gherman de ziua lui, un mesaj pe care l-au putut citi toți fanii lor. „La mulți ani, Vlad Gherman! Să ți se îndeplinească toate dorințele! Scuzați fața, atât s-a putut', a scris vedeta pe InstaStory.

cristina-ciobanasu-mesaj-vlad-gherman-ziua-luiSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Cu cine și-a petrecut actorul ziua de naștere

Chiar de la miezul nopții, Vlad Gherman a fost surprins de Oana Moșneagu, de iubită, și de prietenii lui. A primit un tort, a suflat în lumânări și s-au distrat. „Așa am comutat pe frecvența 29: în boxeri, dansând cu Oana și surprins la 00:00 de prietenii mei care au dat buzna și au început să «trezească» tot blocul cântând »Mulți ani trăiască». M-am blocat, am înlemnit și am început să plâng de fericire. Nu doar că ei mi-au fost alături din prima secundă când am avut nevoie de afecțiune și de înțelegere, dar ei sunt cei alături de care am legat o prietenie strânsă, greu de rupt.

Vă iubesc enorm și nu, nu sunt niște vorbe scrise ca să zică lumea «aaww, ce drăguuuț!» – chiar asta simt. Simt iubire! Hai, să vă trăiesc!', a scris Vlad Gherman pe contul de Instagram.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete