Ce mesaj energetic are 12.12.2012

pamant, astrologie, schimbareDaca privim lucrurile din perspectiva energetica a vietii, la aceste date triple, din Univers se revarsa asupra Pamantului, importante curgeri de energie, iar influentele energetice sunt mult mai puternice, mult mai intense.

Diferitele forme de cunoastere spirituala folosesc pentru aceste date triple (sau pentru diferite alte momente importante) precum si pentru acest tip de fenomene, expresia "deschidere de portaluri energetice”.

Daca acceptam aceasta teorie, atunci ne-ar fi de folos sa cunoastem care sunt influentele astrale ale unor astfel de momente, pentru a incerca sa interactionam constient cu aceste energii si sa le folosim constructiv.

Din configuratia astrala a momentului – din aspectele pe care le construiesc planetele asa cum le vedem noi de pe Pamant – rezulta o anumita organizare energetica a influentelor astrale.

Putem identifica anumite tipuri de energii cu care interactionam si, pe care le integram sau nu, in structura noastra energetica.

De asemenea, putem descifra anumite stari interioare pe care le dezvoltam si/sau le transformam, astfel depasind anumite tipuri de situatii, ceea ce conduce la anumite intelesuri privind viata noastra, etapa in care ne aflam si/sau o anumita problema cu care ne confruntam sau careia ar fi potrivit sa-i acordam atentia noastra.

Aceasta data tripla ne aduce un context astral care practic ne forteaza limitele mentale si sentimental-afective.

Planeta Mercur (care guverneaza procesele noastre mentale precum si comunicarea) intra cu o zi inainte in semnul Sagetatorului. Mercur formeaza pe de o parte un aspect constructiv (trigon) cu Uranus, simbolul mentalului superior si, pe de alta parte un alt aspect tensionat (cuadratura) cu Neptun.

Aceste influente astrale ne ajuta (daca noi primim acest ajutor) sa ne extindem capacitatea de perceptie si sa ne largim viziunea.

Uranus, care isi inceteaza miscarea aparent retrograda pentru a-si relua mersul direct chiar in ziua urmatoare, la faza de Luna Noua, ne provoaca sa acceptam un mod nou de a gandi sau, un nou sistem de referinta la care sa ne raportam in derularea proceselor de analiza si decizie.

Este important sa depasim faza de agitatie mentala si sa recunoastem mesajul intuitiv care, ne ghideaza in aceasta experienta.

In acelasi timp, planul sentimental-afectiv este si el provocat sa se manifeste din plin.

Planeta Venus (care guverneaza sentimentele noastre) in conjunctie perfecta cu Nodul Nord, construieste de asemenea o cuadratura cu planeta Neptun. Iar Luna (simbolul sufletului) se afla la un moment dat in opozitie cu conjunctia Jupiter-Lilith dar si cu pozitia pe care a avut-o la ultima faza de Luna Plina – gradul 7 din semnul Gemenilor – cand, s-a produs si o eclipsa de Luna prin penumbra.

Cumva, inima noastra se deschide acum, pe orice directie, inclusiv catre interiorul fiintei noastre. Descifram acum, un inteles mai inalt al compasiunii si, gasim calea si curajul de a o manifesta.

Ca sa ajungem la acest rezultat, este posibil sa depasim o lupta importanta cu noi insine. Poate fi un conflict sau doar o provocare. Un anume blocaj emotional poate iesi la suprafata. Il recunoastem in starea noastra interioara, sau in modul in care interactionam cu ceilalti.

Este posibil sa apara tendinta de a ne retrage cu furie in interiorul nostru si astfel sa refuzam darul, stopand curgerea energiilor si prin structura proprie.

Este important sa actionam cu foarte mare atentie, deoarece incarcatura energetica este foarte mare si, orice intentie de-a noastra va fi mult amplificata. Fondul acestui context astral il reprezinta cuadratura Uranus –Pluton, cu ale carei influente energetice deja lucram de ceva timp si cu care vom continua sa realizam schimbarea personala si de grup pana in anul 2015.

Avem in fata noastra un important potential, pe care fiecare dintre noi il preia si il prelucreaza dupa cum considera. Cum interactionam cu el, ce ne aduce si cum il putem folosi ?

Este important sa-l descifram, prin propriile experiente de viata, cu mintea libera si inima deschisa, pentru a primi, fiecare, mesajul personal.

De asemenea, in perioada urmatoare, ar fi potrivit

•sa ne observam gandurile si sa le pastram aliniate pe directia intentiei constiente, dupa cum o formulam acum;

•sa ne ancoram in momentul prezent pentru a valorifica curgerea energiilor;

•sa renuntam la orice forma de judecata, pentru a ne pastra pe un nivel ridicat de vibratie.

•sa acceptam ca mintea noastra, eliberata de orice constrangere, poate depasi orice limita stabilita de temerile noastre.

De fapt, in felul acesta suntem deschisi catre potentialul fiecarei zile din viata noastra.

Astrolog Ana Gabriela Tautu

Astro Mercur http://astromercur.blogspot.com/

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Horoscop