Ce materiale vom purta în viitor

Homepage  / Moda

materiale viitorSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 2

La Istanbul, zilele acestea, are loc unul dintre cele mai mari târguri de materiale textile din Europa. Pentru 2018, specialiștii din această industrie au decis care sunt țesăturile, imprimeurile și modelele care vor face legea în modă.

Surprize

Dacă vă gândiți că ne întoarcem la natură, la culorile primordiale ale pământului, mai aveți de așteptat. Pentru că ne așteaptă ani foarte colorați din punct de vedere vestimentar.

Originalitatea nu are limite, cam așa s-ar traduce tematica expoziției de textile Premier Vision de la Istanbul. În exclusivitate pentru avantaje.ro, directorul târgului, dl. Guglielmo Olearo, ne-a răspuns la întrebarea care se află pe buzele tuturor:

Ce materiale vom purta în viitor?

“Tendința globală este de protejare a mediului înconjurător. Ceea ce înseamnă că nu se vor mai folosi chimicale invazive și dăunătoare apei și solului implicit. Acest lucru se va oglindi în hainele pe care le vom purta în viitor. Culorile vor fi obținute prin mijloace ecologice.

O altă tendință este aceea a divizării pieței. Va exista o nișă, un segment dedicat producției la scară mare, unde se vor folosi materiale accesibile din fibre sintetice. Și alta unde se vor folosi fibre naturale, bumbac, in, lână, mătase. Diferența dintre cele două o va stabili prețul.”

Printuri originale

Dacă vă plac imprimeurile retro care au acaparat piața de fashion&design în ultimii ani, ar fi bine să cumpărați tot ce vă place. Pentru că materialele viitorului nu vor conține printuri retro-vintage. Din contră! Totul se simplifică, se ușurează de detalii.

Printurile vor fi vesele și optimiste: cupe de înghețată, elefănței, caleidoscop multicolor, imagini din savană. Surprizele le vom avea însă la garderoba de iarnă: s-a obținut printr-o tehnică specială, lipirea neoprenului de catifea, astfel încât materialul nou este elegant, dar impermeabil și călduros.

Autor: Florentina Mușat

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Moda