Ce mari au crescut și ce frumoase sunt fiicele lui Catrinel Sandu

$image_altSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 11

La mijlocul lunii octombrie, după o relație de doi ani, Catrinel Sandu (42 de ani) s-a căsătorit civil cu logodnicul ei, medicul stomatolog Steve Schroeter (46 de ani).

Pe 11 noiembrie, cuplul s-a căsătorit religios pe o plajă din Florida, Statele Unite ale Americii.

După divorţul de fostul jucător de tenis Gabriel Trifu, care s-a încheiat la sfârșitul anului 2017, fosta „bebeluşă” a Cronicii Cârcotașilor i-a spus DA medicului stomatolog Steve Schroeter, pe o plajă din Florida.

Ce mari au crescut și ce frumoase sunt fiicele lui Catrinel Sandu

Din mariajul anterior, Catrinel are două fiice, Sara (10 ani) și Lara (6 ani), alături de care locuiește cu Steve în Sarasota, Statele Unite ale Americii.

Și medicul stomatolog are, la rândul său, doi copii din mariajul anterior, doi fii, Luke și Mark.

Sara și Lara sunt, la fel ca celebra lor mamă, pasionate de dans. Catrinel se mândrește cu micuțele, adesea publicând, pe contul personal de Instagram, fotografii cu acestea.

Curând, Sara și Lara vor deveni două domnișoare elegante și foarte curtate. Din imaginile publicate de mama lor în mediul online, micuțele par cele mai bune prietene.

Dacă încă nu ne credeți, GALERIA FOTO vă va convinge!

De ce s-au căsătorit Catrinel Sandu și Steve Schroeter pe data de 11 noiembrie?

Deși a mai fost căsătorită anterior, mariaj care s-a încheiat în divorț, Catrinel Sandu încă mai crede în instituţia familiei şi în angajamentele pe termen lung dintr-o relaţie.

Cununia religioasă a perechii a fost una intimă și discretă, cuplul alegând data de 11 datorită semnificației avute pentru ei, scrie Click!.

Catrinel a arătat fabulos într-o rochie de mireasă confecționată din dantelă și cu spatele gol.

„Eu şi Steve am stabilit că nunta noastră va avea loc pe data de 11.11. Am ales această dată pentru că am tot avut conjuncturi, situaţii fericite şi coincidenţe legate de acest număr.

Am decis să o facem aici, în America, într-un cadru restrâns şi sunt aşteptaţi toţi cei dragi sufletului nostru”, a mărturisit Catrinel, pentru sursa menționată anterior.

Foto: Instagram

Citește și:

Ilinca Vandici vorbește în premieră despre cel mai mare rău pe care i l-a făcut un bărbat în viața ei

Celebrul artist și-a cerut public iertare soției și familiei după ce a fost fotografiat beat în compania unei colege de muncă

Roberta din telenovela Rebelde a împlinit 34 de ani! Cum arată în prezent actrița Dulce María

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete