Ce mari au crescut fiii lui Celine Dion! Cum arată, Rene-Charles, Eddy și Nelson acum?

Artista Celine Dion (52 de ani) și-a bucurat fanii pe întreaga perioadă a izolării impuse de coronavirus.

Marți, 12 mai, solista a cântat în mediul online alături de artiști din orașul ei natal, Quebec, Canada, pentru a strânge fonduri caritabile.

Cântăreața a interpretat piesa Une Chance Qu’on S’a din propriul living al apartamentului său din Las Vegas, SUA.

Câteva fotografii alb-negru cu regretatul ei soț, managerul René Angelil, și cu fiii lor apar în fundalul videoclipului.

Imaginile includ o fotografie cu René și fiii lor gemeni, Eddy și Nelson (9 ani), și câteva imagini cu artista și cu fiul lor cel mare, René-Charles (19 ani).

Ce mari au crescut fiii lui Celine Dion! Cum arată, Rene-Charles, Eddy și Nelson?

La sfârșitul lunii octombrie a anului trecut, gemenii artistei au împlinit 9 ani, iar cu această ocazie, solista a publicat două imagini cu aceștia pe contul personal de Instagram.

Fiul cel mare, René-Charles, are propriul cont pe platforma online de socializare și este destul de activ.

Imagini cu fiii artistei găsiți în GALERIA FOTO de mai sus!

Recent, Celine a fost ajutată de fiii ei să depășească tristețea pierderii mamei sale, Thérèse Dion, în luna ianuarie a anului acesta.

Duminică, 10 mai, artista a celebrat Ziua Mamei împărtășind urmăritorilor ei o fotografie cu familia sa, părinții și cei 13 frați ai ei. Alături a scris:

„Dragă mama, întâi de toate, Zi a Mamei fericită! Te purtăm zi de zi în gânduri și ne lipsești enorm … Îți mulțumim pentru că veghezi asupra noastră și ne protejezi.

Mă gândeam și dacă ai putea pune o vorbă bună Mamei Naturi pentru a vedea dacă ea poate găsi o soluție la criza actuală din lume, mai ales pentru a-i ajuta pe cei ce au nevoie de sprijin” .

A continuat: „În această zi specială, port în rugăciunile mele toate mamele din lume … fie ca voi și cei dragi vouă să fie sănătoși în aceste timpuri dificile”.

Mama artistei s-a stins din viață la doar două zile după aniversarea de patru ani de la decesul soțului ei.

Povestea de dragoste dintre Celine Dion și Rene Angelil

Céline a fost căsătorită timp de 22 de ani cu managerul René Angélil înainte ca bărbatul să piardă lupta cu cancerul în anul 2016.

Cei doi s-au cunoscut în anul 1980, după ce unul dintre frații cântăreței i-a trimis managerului o casetă cu ea cântând. Céline a fost invitată apoi la o audiție în Quebec.

Artista avea 12 ani, iar managerul 38. Cuplul s-a căsătorit într-o ceremonie fastuoasă în 1994, la Basilica Notre-Dame din Montreal. În 1998, lumea celor doi s-a prăbușit odată ce managerul a aflat că suferă de cancer.

Deși avea o carieră în plină ascensiune, artista a decis să facă un pas înapoi și să-i fie alături soțului ei. În anul 2000, cuplul a celebrat vindecarea bărbatului.

În 2013, soarele a apus din nou în viața celor doi, managerul fiind diagnosticat pentru a doua oară cu cancer. René Angélil s-a stins din viață pe 14 ianuarie 2016.

Foto: Instagram / Profimediaimages.ro

Citește și:

Cum arată acum actrița din telenovela „Clona”? Giovanna Antonelli este mama a trei copii

Actrița Anahi a împlinit 37 de ani! Cum arată acum Mia Colucci din televonela „Rebelde”

Ce frumoasă este fiica lui Mugur Mihăescu! Ivona s-a stabilit în Londra. Ce face tânăra acolo?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Shtiu.ro
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete