Ce mare a crescut și ce frumos este fiul Ilincăi Vandici

Din ce în ce mai des în ultima vreme, Ilinca Vandici a publicat în mediul online imagini cu fiul ei Zian.

Ce mare a crescut și ce frumos este fiul Ilincăi Vandici

Micuțul a împlinit 3 ani la finalul lunii iulie, pe 23 mai exact. „La mulți ani, micule prinț!! 🥳🥳❤️❤️

Te iubesc până la cer și înapoi și îți mulțumesc pentru toată fericirea pe care mi-o aduci în fiecare zi! ❤️❤️”, a scris Ilinca Vandici, pe contul personal de Instagram.

Cu ocazia celebrării Zilei Copilului, prezentatoarea TV mai scria în iunie: „Aș vrea să pot să privesc mereu lumea prin ochii tăi.

Prin ochii tai lumea e blândă și frumoasă, oamenii sunt puri, inocenți și nu uită sa rămână copii! La mulți ani tuturor copiilor!!! ❤️❤️”.

Cum i-a schimbat Zian viața vedetei?

„O binecuvântare, o oază de liniște, cea mai mare împlinire. Am învățat de la Zian să fiu mai calmă, mai răbdătoare și să iubesc să fiu acasă”, mai declara în trecut Ilinca, pentru Kanal D.

Ilinca Vandici, despre al doilea copil

„Sincer, mi-e un pic cam teamă de al doilea copil. Dacă ești un părinte care se implică, așa cum sunt eu, dacă ești un părinte super atent la tot ceea ce se întâmplă cu copilul tău, nu e ușor deloc.

Mamele care trec prin asta mă înțeleg, cu siguranță. Mie mi se pare foarte greu să crești un copil, atâta vreme cât te implici și ești acolo în fiecare zi.

Pentru mine e foarte greu, fiindcă încerc să mă împart între toate și clar copilul cântărește o bună bucată din tot ce înseamnă viața mea, sufletul meu, și atunci, îi acord toată atenția, toată grija.

Vreau să îl ajut să se dezvolte, mă informez în permanență, fac cu el foarte multe activități”, mai declara prezentatoarea acum ceva timp, pentru Libertatea.

Ilinca Vandici și soțul ei, Andrei Neacșu, și-au oficializat relația în luna octombrie a anului 2017. În ziua cununiei religioase, fiul perechii a fost creștinat.

Foto: Instagram

Citește și:

Ce face Ilinca Vandici pentru a păstra pasiunea în cuplu după nașterea fiului ei?

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu, în ipostaze indecente pe litoral. Cum s-au fotografiat?

Nu se uită la bani când vine vorba de îngrijirea pielii! Cum arată Celine Dion la 52 de ani?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Shtiu.ro
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete