Ce mare a crescut fiul Andreei Berecleanu! Petru a împlinit 14 ani

Azi, 10 septembrie, Andreea Berecleanu (44 de ani) celebrează aniversarea de 14 ani a fiului ei Petru.

Prezentatoarea știrilor Antenei 1 are un fiu și o fiică, Petru (14 ani) și Eva (18 ani), din primul ei mariaj cu fostul prezentator TV Andrei Zaharescu.

Vedeta TV s-a recăsătorit în septembrie 2016 cu medicul estetician Constantin Stan. Anterior, Constantin Stan a avut o relație de 13 ani cu nutriționista Mihaela Bilic.

Ce mesaj frumos i-a transmis Andreea Berecleanu fiului ei de ziua lui

„Ești un copil luminos. Ai joaca în ochi și inima în palme. Încă nu îți simt vârsta de 14 ani, ai rămas cumva micuț, asta cred că simt toate mamele.

Ai peste 1,80 și râdem că în curând vei avea peste 1,90. Dar asta chiar contează cel mai puțin.

Ce învățăm acum, de când începi să devii bărbat, este să ai onoare, cuvânt și respect. Să iubești oamenii, să fii amuzant fără să rănești.

Să fii deștept fără să iei neapărat premii. Să trăiești intens și să-ți faci amintiri. Să privești spre viitor cu încredere și să pășești elegant în viață.

Să fii fericit, copilul meu! Te iubesc, Petru! La mulți ani!”

Cum își crește Andreea Berecleanu copiii! „Habar nu am dacă psihologii de azi sunt de acord cu acest tip de ..”

„Am crescut într-o familie unde se cânta şi se dansa. Adormeam, copil fiind, cu muzica în suflet.

Auzeam paşii de dans în vis. Aşa i-am crescut şi pe copiii mei. Dansează la toate petrecerile şi la toate nunţile. Stau negreșit până dimineaţa, adorm pe unde apucă, fericiţi.

Aşa cum şi eu, pe vremuri, în drumul înapoi spre casă de la vreo petrecere, puneam capul pe bancheta din spate a maşinii anilor ‘80 şi eram cel mai fericit copil din lume.

Habar nu am dacă e bine sau nu, dacă psihologii de azi sunt de acord cu acest tip de comportament.

Ceea ce ştiu este că dragostea părinţilor mei şi a mea pentru copiii mei, dorinţa de a se bucura alături de noi, îi hrăneste ca adulţi.

Şi, din când în când, îşi iau din aceste rezerve de fericire. #love”, a scris Andreea Berecleanu, în urmă cu ceva timp, pe contul personal de Instagram.

Foto: Instagram

Citește și:

Primele imagini de la nunta lui Christian Sabbagh! Omul de televiziune s-a căsătorit și și-a botezat fiul în secret

După Ovidiu Cuncea și Mihai Coadă, un alt actor o ia pe calea bisericii. Motivul pentru care Silviu Biriș a dat la Teologie

Ar fi putut fi una dintre cele mai bune tenismene din istorie, dar un admirator al rivalei sale a scos-o definitiv din teren. Monica Seleș, povestea unei vieți ca un montagne russe

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Vedete