Ce mare a crescut și ce frumoasă este fiica cea mare a Danei Nălbaru și a lui Dragoș Bucur

Artista Dana Nălbaru (42 de ani) și actorul Dragoș Bucur (42 de ani) au împreună trei copii, Sofia (14 ani), Roxana (7 ani) și Kadri (4 ani). În trecut, artista a declarat că este adepta principiilor Montessori de educare a copiilor.

Ce mare a crescut și ce frumoasă este fiica cea mare a Danei Nălbaru și a lui Dragoș Bucur

În urmă cu trei ani, perechea a luat decizia de a-și scoate fiica cea mare din sistemul de învățământ. Cuplul a retras-o pe Sofia de la școală pentru a o educa în sistem „homeschooling”.

„Pentru noi funcționează în continuare bine și cred că Sofia s-a dezvoltat foarte frumos”, declara în urmă cu ceva timp Dragoș Bucur.

Acest sistem educațional îi permite Sofiei să se implice în multe dintre proiectele din care părinții ei fac parte, având o pasiune clară pentru actorie.

Dragoș și fiica lui au scris un scenariu premiat cu 15 mii de euro

„În urmă cu doi ani și jumătate, când abia împlinise 11 ani, ne-am apucat să scriem împreună scenariul serialului «Delta Neagră», ca o metodă de înlocuire a materiei «Limba și Literatura Română».

Sofia urmase un curs de scenaristică și ne-am gândit amândoi că o să fie interesant și interactiv să scriem împreună o poveste, după regulile scenaristicii.

Cu Dana are un anume tip de activități, iar cu mine altul și asta îi oferă o plajă mai mare de desfășurare”, povestea actorul anul trecut, pentru Click!.

Proiectul lor a ajuns ulterior în fața juraților de la Festivalul de Film de la Sarajevo și a câștigat un premiu în valoare de 15.000 de euro.

Imagini cu Sofia în GALERIA FOTO de mai sus!

„Nu e prima dată când Sofia câștigă bani din propria muncă. A mai filmat alături de mine și de Dana în câteva spoturi comerciale, iar banii câștigați în urma acelor reclame îi păstrează ea”, a mai explicat atunci actorul.

Foto: Instagram

Citește și:

Evenimentul care i-a schimbat viața! Ce a determinat-o pe Giulia Nahmany să adopte un stil de viață sănătos?

Ce familie frumoasă are Cristi Chivu! Cu cine seamănă fiicele fostului fotbalist? Ce mari au crescut Natalia și Anastasia!

Așchia nu sare departe de trunchi! Ce mare a crescut și ce frumoasă este fiica fostei bebelușe Oana Ioniță!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Vedete