Ce mănâncă Mihaela Rădulescu la micul dejun pentru arată atât de bine

Mihaela RadulescuSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 7

Mihaela Rădulescu este una dintre cele mai talentate și apreciate prezentatoare TV din România și poate fi un adevărat model pentru o mulțime de tinere. Are 47 de ani, însă dacă nu s-ar cunoaște asta, se poate spune că are puțin peste 20 de ani la cum arată.

Vedeta este o împătimită a sportului, dar și a alimentației sănătoase, iar toate acestea au ajutat-o să arate atât de bine la o vârstă înaintată. Mihaela Rădulescu i-a încurajat mereu pe fanii ei să adopte un stil de viață sănătos și le-a arătat mereu rezultatele ei. Prezentatoarea respectă regula micului dejun consistent și le-a demonstrat asta tuturor, printr-o imagine pe care a postat-o pe pagina sa de socializare. Micul dejun al Mihaelei este foarte bogat în vitamine.

„Mic dejun galben şi strălucitor în această dimineaţă – soare, ouă, miere, mango, lămâi şi portocale, cornuri şi o stare de spirit bună!', a scris Mihaela Rădulescu, pe Instagram.

Mihaela Rădulescu le-a încurajat mereu pe femei să facă sport

Vedeta a postat pe pagina sa de socializare, în urmă cu câteva zile, un mesaj în care a vorbit deschis despre cât este de important să facem mișcare în fiecare zi. De asemenea, Mihaela Rădulescu a mărturisit cât de mult le admiră pe reprezentantele sexului frumos care au un corp tonifiat.

„Bunica nu mergea la pilates, nici străbunica la detoxifiere, iar mama se lupta doar cu 2 copii acasă şi nişte sute la şcoală unde era profesoară, nu mergea la ore de muai-thai. Cu alte cuvinte, n-am crescut, că mai toţi cei din generaţia mea, cu exemple de femei care se preocupau de ele. Sigur, aveau cochetării şi grijă de felul în care arătau, aveau elegantă şi fineţe, stil şi atitudine, dar nu trăiau pentru asta. Nici vremurile nu le ajutau… Astăzi, cu toată înţelegerea pentru cele care au o viaţă grea, numai cine nu vrea nu face nimic pentru ea însăşi, că femeie. Nu-ţi trebuie bani să alergi în parc, nici să faci genuflexiuni sau flotări, abdomene sau urcat scări în forţă. Nu-ţi trebuie decât voinţă de a nu te lenevi, de a nu te încurcă în tembelă plasa “pe mine mă iubeşte şi-aşa”. La orice vârstă te apuci de sport, e bine să cauţi ce ţi se potriveşte, ce îţi da o stare bună, nu ce da bine în poze pe Instagram. Mai ales la acest capitol, nu te minţi singură.

Sunt cea mai disciplinată şi mai pasionată de mişcare femeie pe care o cunosc, nu fac paradă din sport, ci chiar îl fac, zilnic, în diverse forme, singură sau cu Ayan ori cu Felix. Din copilărie şi până azi, de la sport de performanţă (gimnastică ritmică) şi până la sporturi periculoase, le-am cam încercat sau practicat pe toate cele care m-au atras. Şi mă bucur că un copil când fac ceva nou!

De sport te apuci şi te ţii, că femeie, dar şi că bărbat. Îţi da sănătate, o înfăţişare plăcută, o siguranţă de sine minunată. Mor de drag când văd femei cu fibră şi ţinută, fără celulita pe braţe sau… peste tot. Ador fundurile bombate, nu pătrate şi plate. Le zâmbesc femeilor cu gamba lucrată sau cu coapse ţări că stanca. Le încurajez pe cele care încă n-au ambiţie, le motivez pe cele care mă urăsc şi le apucă sala şi sportul de nervi, le îmbrăţişez pe cele care fac orice formă de sport pentru sănătatea şi echilibrul lor. Mă uit cu tristeţe la toate femeile care au capitulat mult înainte de vreme, la bărbaţii care nu vor nici măcar să încerce să scape de burtă şi să-şi mai lăţească umerii, mă doare să văd câţi copii sunt uitaţi în faţă tabletelor, în loc să facă sport în aer liber… N-ai cum să nu găseşti 30 de minute zilnic pentru tine. Nu caută explicaţii, scuze sau descrieri de situaţii pe care “doar tu le trăieşti”. Sportul e viaţă, aşa cum e şi iubirea sau educaţia… Fă loc pentru toate în viaţa ta…

Iubeşte-te pe ţine, că să-i poţi iubi şi pe alţii. Ştiţi vorba…, aşa cum ştiţi toate teoriile posibile, dar tot nu credeţi că v-aţi putea schimbă viaţă radical… În bine, în frumos, în armonie şi relaxare… De-o viaţă mă ofer că exemplu pentru femeile că mine. Dacă eu pot, oricine poate. În afară celor care-s prea proşti să înţeleagă despre ce vorbim şi care cred că o femeie cu fibră, cu muşchi e…”femeia-bărbat”…

Vă place sau nu, asta e talentul femeilor care ştiu ce vor – să nu ne dăm bătute prea devreme, să nu ne intereseze vârstă, ci starea de spirit şi sănătatea! Vine vara, daţi reset şi …GAME ON,' a scris Mihaela Rădulescu, pe pagina sa de Facebook.

Postarea artistei a stârnit imediat admirația prietenilor său virtuali și strâns rapid peste 12 mii de like și sute de comentarii.

Pentru a vedea mai multe imagini cu Mihaela Rădulescu, deschide galeria foto de mai sus!

Foto: Facebook, Instagram

Mihaela Tudor

Citește și:

Mihaela Rădulescu: ‘Felix nu a leșinat în timpul zborului…

Mihaela Radulescu: Viata ca o cursa cu obstacole

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete