Ce mai face fosta soţie a lui Adrian Enache, la mai bine de 7 ani de la divorţul de artist

Vezi pozele

 

Adrian Enache a divorţat de mama fetei sale, Corina Enache, acum mai bine de 7 ani. Drumurile lor s-au separat, după ce a intervenit între ei Iuliana Marciuc. Se pare că timp de mai mulţi ani, Adrian Enache a dus o viaţă dublă, alături de soţia sa, Corina, dar şi de amanta, Iuliana. 

În prezent, fiecare a viaţa lui, iar fiica celor doi, Diana Enache, locuieşte cu mama ei. Cântăreţul Adrian Enache încearcă şi el să petreacă cât mai mult timp alături de copilul său, iar de-a lungul timpului a încercat să implice cât mai mult în educaţia ei.

Ce mai face Corina Enache după divorţul de artist 

În ultima perioadă, se pare că fosta soţie a lui Adrian Enache a cam pierdut lupta cu kilogramele în plus. Corina Enache a postat recent pe contul său de socializare în care se poate observa cu uşurinţă că blonda s-a mai îngrăşat puţin.

Cu toate acestea, se pare că ea a găsit o modalitate de a-şi petrece timpul într-un mod frumos. Mai exact, Corina Enache este pasionată de călătorii. Dovada vie este fotografia de la profilul său de Facebook, în care apare într-o locaţie exotică, iar în spatele ei se vede marea. Mai mult, fotografia este realizată în luna ianuarie, semn că ea a scăpat de gerul de la noi din ţară, în acea perioadă.

Pentru a vedea mai multe fotografii cu Adrian Enache şi Corina, deschide galeria foto de mai sus!

Foto: Facebook, Libertatea.ro

Mihaela Tudor

Citeşte şi:

Astăzi are 64 de ani, dar pe vremuri făcea furori! Cum arăta Gabriel Dorobanțu în tinerețe

Fosta soție a lui Răzvan Simion s-a reinventat după divorț. A slăbit mult și arată fabulos

Bărbați celebri din showbiz-ul românesc care adoră rolul de tată

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
VIVA!
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete