Ce legătură de rudenie există între Gigi Becali și soția lui?

Omul de afaceri Gigi Becali (62 de ani) și soția lui, Luminița, s-au cunoscut în anul 1984. Actualul patron al FCSB avea atunci 26 de ani, iar cea care avea să-i devină soție era o adolescentă de numai 14.

Ce legătură de rudenie există între Gigi Becali și soția lui?

Potrivit tradiției machidonilor, mariajul lor era aranjat cu mult timp înainte, de familiile celor doi. Perechea are împreună trei fiice, Teodora, Alexandra și Cristina.

Puțini sunt însă cei care știu un detaliu surprinzător din viața cuplului, și anume că cei doi sunt verișori de gradul 3. Acest aspect nu i-a împiedicat să se căsătorească în 1994, la zece ani după ce s-au cunoscut oficial.

„Bunicii noștri au stat în aceeași casă. Suntem rude de gradul trei, dar asta contează mai puțin”, a mărturisit Gigi Becali, potrivit revistei VIVA!.

Gigi Becali a spus de mai multe ori că își respectă enorm soția și că nu a făcut niciodată ceva care să o rănească pe ea sau pe fiicele lor.

„Bărbatul este Dumnezeul femeii. Femeia este biserica. Am o soție pe care o iubesc foarte mult și Dumnezeu mi-e martor!”, a declarat Gigi Becali.

Căsătoria aranjată este o practică des întâlnită în familiile de aromâni. Aceasta i-a adus împreună pe omul de afaceri și pe soția sa, însă iubirea i-a ținut unul alături de celălalt.

S-a născut într-un sat care nu mai există

Gigi Becali s-a născut la Zagna, un lagăr de muncă din zona Brăilei, unde familia sa primise domiciliu forțat pe motive politice.

În certificatul de naștere, la localitate este trecut satul Zagna (localitate inventată special de comuniști pentru deportații în Bărăgan), din județul Brăila, și data de 25 iunie 1958.

„Eu nu m-am născut pe 25, cum scrie în buletin, m-am născut pe 24, când s-a născut și Sf. Ioan Botezătorul.

M-am născut pe câmp, în stuf, tata și mama m-au declarat abia a doua zi”, a dezvăluit Gigi Becali, potrivit Impact.

Localitatea în care s-a născut Gigi Becali nu mai există, fiind creată special de comuniști pentru deportații din Bărăgan.

Foto: Libertatea.ro / Facebook

Citește și:

Explozia din Beirut, cel mai recent dezastru al anului 2020, ucide cel puțin 100 de oameni

Pandemia ia amploare: numărul îmbolnăvirilor crește vertiginos iar vaccinul este testat pe oameni și animale

După ce a fost mutilată de fostul soț, Margarita Grachyova și-a găsit liniștea în brațele unui alt bărbat

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete