Ce legătură de rudenie credeți că există între cei doi tineri din imagine?

92239578_587047292154092_1587502315844141056_oSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Norocoșii care au moștenit gene incredibile stârnesc nu doar uimire ci și invidie. Asta pe de o parte. Pe de altă parte, a deveni mamă la o vârstă fragedă poate provoca mai târziu confuzii dintre cele mai amuzante. Ce legătură de rudenie credeți că există între cei doi tineri din imagine?

Dayna Qazi din Irvine, California (SUA) are 34 de ani. Și este mamă. Bun, și ce-i cu asta? Nimic ieșit din comun pe baza doar a acestor informații. Ceea ce este oarecum ieșit din tipare este că ea a devenit mamă la numai 16 ani și că în prezent arată de jumătatea vârstei pe care o are în realitate. Dayna are un fiu în vârstă de 17 ani, Julian, și cei care îi văd împreună nu prea cred ce legătură de rudenie există între ei.

Femeia a postat pe TikTok un videoclip în care apare alături de fiul ei, și în scurt timp acesta a adunat nu mai puțin de 13 milioane de vizualizări. Și un potop de comentarii, dintre care unele răutăcioase ori de-a dreptul șocante. Pentru că, uneori, oamenii pur și simplu nu sunt capabili să complimenteze, fiindu-le cu mult mai ușor să jignească. Însa nici mama și nici fiul nu au pus la inimă răutățile gratuite. În schimb, Dayna a petrecut mult timp răspunzându-le tuturor curioșilor și scepticilor că, da, tânărul cu părul ondulat și ochi blânzi este chiar fiul ei. Ea le-a împărtășit chiar și situațiile amuzante în care se află adesea, când lumea este convinsă că ei sunt fie frate și soră, fie… un cuplu. Pentru această din urmă presupunere, nu de puține ori a fost chiar admonestată și pusă la zid, reproșându-i-se inclusiv că are o relație cu un bărbat mai tânăr decât ea! Culmea, au existat și persoane care au tras concluzia ca ea este mai tânără decât Julian, asta și pentru că băiatul arată mai matur decât vârsta lui.

Dayna le-a mărturisit utilizatorilor rețelei de socializare că are o relație grozavă cu fiul ei, care îi este totodată și cel mai bun prieten. Oricum, în ciuda faptului că le-a spus adevărul, respectiv acela că a devenit mamă la o vârstă foarte fragedă, multi tot nu s-au lăsat convinși, fiind siguri că totul este doar o glumă.

Foto: Facebook/Dayna Qazi

Citeste și:

Iată care este cea mai mică închisoare din lume

E modă coafura Corona Style. Trebuia să apară și asta…

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Povesti adevarate