Ce își dorește Alex Dima pentru băiatul său: „Se anunță vremuri bune”

Alex Dima este unul dintre cei mai iubiți prezentatori TV. Acesta s-a remarcat în numeroasele emisiuni „România, te iubesc'. Cariera sa de jurnalist nu este singura reușită magistrală. Alex Dima este și un tată devotat care până acum ceva timp și-a crescut fetița singur. În urmă cu două luni, prezentatorul a devenit din nou părinte, de data aceasta de băiat.

Alex Dima este activ pe rețelele de socializare și le prezintă fanilor săi momente din viața sa profesională, dar și câteva detalii din cea personală. Multe dintre postările transmise de acesta au mesaj important pentru comunitate. La fel s-a întâmplat recent când și-a expus o dorință în ceea ce îl privește și pe micuțul său băiat.

Fiind prezent la malul mării, Alex Dima a mărturisit că este o fire energică și îi place aventura în natură. Fiica sa îl urmează și speră că micuțul să îi însoțească în plimbări sănătoase atunci când va crește.

„Am copilărit la țară. Poate de aceea, n-am astâmpăr. Mă urc pe dealuri, mă sui pe bolovani, mă cațăr pe maluri, d-astea. Norocul e că fiica-mea îmi seamănă și mă urmează. Sper ca și piticul să prindă mișcarea. La cât dă din picioare acum, se anunță vremuri bune. Ce vreau să zic și chiar insist, faceți mișcare! Ieșiți din casă, bucurați-vă de natură și viață!', a scris Alex Dima în dreptul unei fotografii cu el aflat la malul mării postate pe Instagram.

Pe mama băiatului său o cheamă Georgiana, însă cei doi sunt foarte discreți în ceea ce privește relația lor. Cu toate acestea, Alex Dima a dezvăluit că aceasta este o bună ascultătoare și că s-au întâlnit prima oară într-un aeroport.

„Georgiana știe să mă și asculte. Am fost azi-noapte la filmare, la Magic Camp și când am ajuns acasă am stat și i-am povestit până la 4 dimineață (la ora 8 ne-am văzut apoi pentru fotografii și interviu). Am văzut-o într-un aeroport, s-a băgat în fața mea la check-in. Am râs, apoi am privit-o, după filtru am văzut-o iar, priviri în sala de așteptare, priviri în avion. Trei luni mai târziu, am ajuns la o bancă. Și acolo era ea! Și de atunci e bine’, a declarat Alex Dima, potrivit redacția.ro.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete