Ce intervenție estetică și-a făcut Raluca Bădulescu la față. Are 47 de ani: „Vreau să îmi placă ceea ce văd în oglindă”

Raluca Bădulescu vrea să arate din ce în ce mai bine la 47 de ani, mai ales că a confirmat că are un iubit mai tânăr, un medic estetician. Recent, vedeta și-a făcut o nouă intervenție estetică la față.

Medicul estetician i-a temperat și ridurile nasolabiale pronunțate generate, la rândul lor, de scăderea în greutate, scrie EGO.ro. „V-am mai spus că vreau să-mi mai fac unele retușuri. Dacă la bust nu am cum să intervin, v-am mai povestit eu din ce cauză, am zis însă să profit de faptul că medicul chirurg estetician Iancu Morad are la cabinet tot felul de tratamente non invazive. Trăiesc o perioadă specială a vieții mele, vreau să îmi placă ceea ce văd în oglindă, așa că am revenit la Morad, cel care mi-a fost alături în ultimii 10 ani și care îmi cunoaște foarte bine dorințele.

El mi-a recomandat să facem Face Countouring, o intervenție care nu necesită operație, și care este în topul marilor staturi de peste hotare. După doar câteva injectări, pielea lăsată s-a retras și am contur facial mult mai ferm, ca acum mulți ani. Mă deranja foarte tare linia mandibulară, care nu mai era fermă din cauza faptului că am slăbit mult în ultima perioadă', a declarat Raluca Bădulescu.

raluca-badulescu-dupa-interventia-esteticaSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 5

Medicul estetician a oferit mai multe amănunte despre intervenția făcută Ralucăi Bădulescu. „Din cauza trecerii anilor, dar și atunci când slăbim mai multe kilograme, linia mandibulară se lasă. Trăsăturile nu mai sunt atât de ferme și apare aspectul îmbătrânit al feței. Putem corecta această problemă printr-un tratament injectabil simplu cu acid hialuronic sau cristale de calciu.

În cazul Ralucăi am ales cristale de calciu pentru că oferă rezultate de mai lungă durată și o posibilitate mult mai mare de întindere a pielii. Tratamentul este minim invaziv și dă un aspect de chip mai suplu, înfrumusețează profilul și pune în valoare trăsăturile', a explicat medicul Iancu Morad.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete