Ce înseamnă pentru un bărbat să fii o femeie puternică?

shutterstock_211836946

Zi de zi eşti prinsă între responsabilităṭi. Multe sarcini de îndeplinit te fac să te simṭi tot mai încărcată, presată, iar tu nu mai ştii cum să te descurci cu toate. Primeşti adesea sfaturi, chiar şi nesolicitate. Ţi se spune să fii puternică, să ții capul sus, să nu te laşi învinsă de nimic. E atât de uşor să asculṭi, dar când vine vorba de a pune în practică, lucrurile nu mai funcṭionează la fel. Evident, te întrebi cum să faci ca să devii o femeie puternică. Şi ce înseamnă pentru un bărbat să fii o femeie puternică?

Puterea este privită în mod diferit de fiecare om, în funcṭie de felul în care se raportează la acest cuvânt. Şi fiecare se raportează la „a fi puternic' în funcṭie de educaṭie, experiențele de viață, propriile credinṭe. Ceea ce pentru o femeie poate însemna un semn de putere, pentru alta poate fi un semn de slăbiciune. Pentru că, da, suntem diferite, gȃndim, simṭim şi ne comportăm diferit.

Ce înseamnă pentru un bărbat să fii o femeie puternică?

Să fie independentă. Bărbaṭilor le plac femeile care pot fi independente financiar şi moral. Acele femei care ştiu şi pot să se descurce singure în orice situaṭii, fără a-i implica pe ei în responsabilități. De asemenea, bărbații evită femeile vulnerabile pentru că se ataşează uşor, iar lor nu le plac relațiile de dependenṭă. Există însă, şi o parte a bărbaților care evită femeile independente pentru că se simt dominați de puterea lor.

Să se poarte ca o mamă. Unii bărbaṭi apreciază femeile ce au o atitudine protectoare deoarece le amintesc de confortul matern. Lângă astfel de femei se simt apreciați, în siguranṭă. Problema este că în acest tip de relații, în care femeia este văzută ca puternică prin ochii bărbatului, ea se poate simṭi copleşită de responsabilități în încercarea de a-l menaja pe el.

Să aibă atitudine. Impresia de putere pe care o femeie o lasă celor din jur este strâns legată de atitudinea ei. Felul în care se poartă, ȋn care vorbeşte, ṭinuta, vestimentația, gesturile, tonul vocii, toate fac parte din arsenalul unei femei care ştie ce vrea de la ea şi de la ceilalṭi, este hotărâtă şi obține cam tot ce vrea.

Foto: Shutterstock

Citește și:

Ce le lipsește românilor pentru a fi fericiți?

Pericolul singurătății. Ce afecțiuni grave pot să apară?

Ce alegi? Să fii angajată sau… propria angajată?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Dragoste & Sex