Ce impact va avea Luna Nouă în Vărsător din 24 ianuarie asupra zodiilor?

Luna Nouă în Vărsător se va forma pe 24 ianuarie, iar acest aspect astrologic va avea un impact puternic asupra tuturor celor 12 semne zodiacale.

Urania îți spune la ce ar trebui să te aștepți în perioada imediat următoare.

Ce impact va avea Luna Nouă în Vărsător din 24 ianuarie asupra zodiilor?

BERBEC

Luna Nouă în Vărsător din 24 ianuarie va influența puternic sectorul comunicării în ceea ce îi privește pe Berbeci. Acești nativi pot avea surprize din partea prietenilor. Pot constata că anumite reacții nu sunt tocmai cele așteptate, lucru care îi va pune pe gânduri.

TAUR

La capitolul inspirație, Taurii vor sta foarte bine în perioada imediat următoare și asta datorită fazei de Lună Nouă care se formează în Vărsător. Această zonă va fi amplificată, iar Taurii vor avea numai de câștigat.

GEMENI

Așteptau de multă vreme o schimbare, iar acum o vor primi. Luna Nouă în Vărsător îi ajută pe Gemeni să își schimbe complet modul de viață. Poate fi vorba despre informații sau oferte care să îi avantajeze pe acești nativi.

RAC

Pentru Raci, Luna Nouă în Vărsător vine la pachet cu o serie de noutăți în plan financiar. Cei născuți în această zodie pot avea, peste noapte, un nou statut material.

LEU

Leii vor avea parte de surprize plăcute pe fondul formării aspectului de Lună Nouă în Vărsător. Mai exact, acești nativi pot beneficia de pe urma unei noi colaborări sau pot semna un contract important.

FECIOARĂ

Fecioarele trebuie să fie foarte atente la excesele de tot felul, acestea putând accentua diverse probleme de sănătate mai vechi, dar care în mod normal sunt ținute sub control. Luna Nouă în Vărsător va pun presiune pe axa cardiovasculară, iar nativii acestei zodii vor simți un disconfort.

BALANȚĂ

Balanțele pot beneficia de o evoluție în plan personal. Luna Nouă în Vărsător reprezintă un moment-cheie în viața persoanelor născute în această zodie.

SCORPION

Scorpionii vor avea posibilitatea să analizele tot ceea ce se întâmplă în viața lor, să mediteze și astfel, acești nativi vor trage concluzii surprinzătoare. În tot acest proces va avea un rol extrem de important și Luna Nouă în Vărsător din 24 ianuarie.

SĂGETĂTOR

Luna Nouă în Vărsător îi va obliga pe nativii din zodia Săgetător să adopte opinii noi sau chiar să își schimbe complet un anumit plan de viață.

CAPRICORN

Datorită aspectului de Lună Nouă format în Vărsător, Capricornii vor avea șansa să găsească o soluție pentru problemele lor financiare. Reușita lor va depinde și de felul în care vor reuși să prelucreze informațiile pe care le vor primi

VĂRSĂTOR

Luna Nouă se formează pe 24 ianuarie în semnul lor zodiacal și va marca începutul unui nou circuit care poate dura un an. Pot avea loc o serie de evenimente cu o importanță majoră pentru viitorul acestor nativi.

PEȘTI

Dacă au rezolvat o anumită problemă, acum este cel mai potrivit moment pentru ca Peștii să facă acest lucru. Luna Nouă în Vărsător le oferă acestor nativi șansa de a găsi cea mai bună soluție.

Foto: shutterstock.com

Citește și:

3 zodii care se îmbogățesc în 2020. Este anul lor de glorie!

Care este vibrația anului 2020? Iată cum ne va influența viața acest aspect!

ÎN EXCLUSIVITATE: HOROSCOP 2020, SEMNE BUNE ANUL ARE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Horoscop