Ce îi spun oamenii lui Daniel Pavel, prezentatorul „Survivor”, când îl văd pe stradă. A fost recunoscut și la Viena

Daniel Pavel a prezentat cele mai recente sezoane „Survivor România'. Tot el îl va modera și pe cel care va începe în ianuarie 2023, tot la Pro TV. Până atunci, el e uimit de cum reacționează fanii emisiunii când îl văd întâmplător pe stradă.

„Trebuie să spun că sintagma «domnul Dan», care este extrem de onorantă, vine așa ca o medalie pe care o port. Oamenii sunt interesați de ceea ce fac, de ce simt. De cum percep eu momentul competiției mai ales de viața mea personală…

Îți mărturisesc că am făcut terapie prin țară pe unde am fost… La Viena zilele trecuteam fost recunoscut. Eu la Viena am locuit. Acolo am condus o instituție de media pentru cinci ani. Și acum, pentru că acolo încă se poartă mască, inclusiv la transportul în comun, am fost recunoscut de români de-ai noștri, inclusiv prin mască. Și am dat masca jos și a spus «domnul Dan, încălcăm legea împreună». Adică, «am încălcat și legea», cu masca.

În general discutăm foarte mult despre ceea ce înseamnă viața de supraviețuire. Supraviețuim. Și cei îi mână pe ei atunci când au o problemă de sănătate, de viață, de iubire. Discut toată paleta emisiunii', a spus el pentru revista VIVA!.

Daniel Pavel va prezenta „Survivor România' 2023SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Recent, Cătălin Măruță i-a prezentat în emisiunea lui pe cei 8 potențiali Războinici care concurează pentru un loc la „Survivor România 2023'. Cei 8 concurenți sunt: George, Andreea Moromete, 23 de ani, ofițer de poliție; Ionuț Rădulescu, barman; Crenguța Manta, 44 de ani, antreprenor; Alexandru Zaharie, 36 de ani, antrenor de fitness; Alexandra Bud-inera, account manager; Bogdan Cuibari; Ruxandra Aydin, care e model.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete