Ce îi intimidează pe bărbați la începutul unei relații?

Momentele acelea de început, în care cei doi viitori parteneri se descoperă reciproc, sunt printre cele mai frumoase. Fiecare vede părțile bune ale celuilalt, trece cu vederea micile imperfecțiuni și încearcă să clădească o relație.

Totul e bine aparent, dar uneori lucrurile încep să scârțâie fără un motiv aparent. El se îndepărtează fără nicio explicație, în timp ce întrebările nerostite încearcă să își găsească răspunsuri.

Ce îi intimidează pe bărbați la începutul unei relații?

Printre principalele cauze care îi determină pe bărbați să se îndepărteze sau să iasă dintr-o relație abia începută se află:

  • Stima de sine scăzută a femeii. Pare tot timpul nesigură pe ea, ezită, privește în jos, se îndoiește de succesul ei. În dormitor preferă să stingă lumina pentru a nu fi văzută. El se poate simți intimidat și poate face câțiva pași în spate pentru a analiza situația.
  • Aspectul neîngrijit al partenerei. Părul tocit și murdar, unghiile neîngrijite sau lăcuite pe jumătate, aceleași haine purtate mai multe zile, lipsa igienei sunt aspecte importante care pot face un bărbat să fugă. Gândirea lui logică îi spune că, dacă la începutul relației este neîngrijită, mai târziu îl va afecta și pe el atitudinea ei.
  • O despărțire recentă. Poate că el abia a ieșit dintr-o relație și nu se simte pregătit afectiv pentru alta. A încercat să uite, dar nu a reușit. Teama că va eșua din nou îl intimidează. Se poate retrage o perioadă, până când va reuși să își facă ordine în minte.
  • Experiențele neplăcute din relațiile anterioare. Dacă a fost părăsit sau înșelat, poate să vadă în fiecare nouă parteneră un potențial pericol și să se intimideze. Pentru a putea continua relația abia începută are nevoie să facă pace cu trecutul său.
  • Greutatea în exces. Bărbații sunt adesea intimidați de greutatea femeilor, mai ales atunci când este mai mare decât a lor. În general, caută femei pe care să le protejeze și care îi fac pe ei să se simtă puternici. Femeile plinuțe îi determină să fie nesiguri pe forțele lor și se pot simți copleșiți de acestea.
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Psihologie