Ce i s-a interzis lui Meghan Markle în ziua în care a murit Regina Elisabeta a II-a?

Furios, prințul Harry a refuzat cina cu Regele Charles și Prințul William la Balmoral, după ce lui Meghan Markle i s-a interzis să se alăture familiei în ziua în care a murit regina.

Prințul Harry, în vârstă de 38 de ani, a insistat ca soția sa să fie acolo pe 8 septembrie, dar Charles a spus că „nu este oportun”. Harry a ratat un zbor RAF în Scoția cu fratele său și unchii Andrew și Edward.

I s-a spus să își aranjeze singur călătoria și, în cele din urmă, a aterizat la Aberdeen fără Meghan Markle la ora 18.35, la câteva minute după ce moartea reginei a fost anunțată lumii.

Când a fost condus la Balmoral, 90 de minute mai târziu, a refuzat cina la Birkhall, casa lui Charles de pe moșie, cu noul rege, regina consort Camilla și William.

Persoane din interior spun că prințul supărat a rămas în schimb cu Edward și Sophie Wessex și Andrew, la aproximativ 11 km, la castelul Balmoral.

„Harry a fost atât de ocupat să încerce să o ducă pe Meghan la Balmoral încât a pierdut zborul. Regele Charles are o invitație deschisă pentru Harry să ia masa cu el ori de câte ori se află în țară. Dar Harry a fost atât de furios încât a refuzat să mănânce cu tatăl și fratele său. A fost un snobism masiv. Și a ieșit din Balmoral cu prima ocazie pentru a prinde primul zbor comercial înapoi la Londra”, a declarat o sursă, potrivit The Sun.

A doua zi, la ora 8 dimineața, Harry a fost văzut fiind condus la un avion al British Airways, care a plecat spre Heathrow la ora 9.45. El s-a reunit cu Meghan la Frogmore Cottage, Windsor.

În ciuda refuzului de la cină, Prințul William i-a rugat pe Harry și Meghan să meargă cu el și cu Kate Middleton pentru a vedea florile de la Castelul Windsor pe 10 septembrie. Iar Charles al III-lea i-a permis fiului său să poarte o uniformă pentru a veghea alături de ceilalți șapte nepoți ai reginei în timpul Lying-in-State la Westminster Hall.

Harry și Megan Markle au zburat acasă în California marți, 20 septembrie, la 24 de ore după ce familia a înmormântat-o pe regină.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete