Ce i-au spus medicii români lui Sebastian Dobrincu, după accidentarea la Survivor 2023: „Am șuruburi. Nu mai am lacrimi de vărsat”

Sebastian Dobrincu a revenit în România, după accidentarea la Survivor 2023. Fostul Faimos a apărut la Pro TV, unde a dezvăluit ce a aflat de la medicii români, în urma controlului pe care l-a avut la picior. Urmează o perioadă delicată, el poartă orteză acum.

Sebastian Dobrincu a vorbit despre diagnosticul pe care i l-au pus medicii români. Potrivit declarațiilor antreprenorului, ar putea fi vorba despre o ruptură de placă plantară, dar va primi răspunsul final după rezultatul RMN-ului, scrie protv.ro.

„Diagnosticul urmează să îl aflăm după RMN. Abia ce l-am făcut. Ruptură de placă plantară. Am șuruburi. Nu mai am lacrimi de vărsat, am plâns în hotel în Domincană. Am vrut să stau acolo să trăiesc experiența vieții. Eu m-am urcat pe pilonul de lemn și am alunecat. M-am dus pe spate, am căzut, dar era o bucată de lemn și mi-am prins glezna acolo, iar când m-am întors…', a spus Sebastian Dobrincu.

Printre altele, tânărul a spus că și-ar dori să se întoarcă în Republica Dominicană chiar și mâine, asta daca nu ar avea probleme cu piciorul. „Mâine mă întorc în Dominicană dacă îmi dați un picior de rezervă!', a mai declarat el.

Sebastian Dobrincu ar putea suferi o operație la piciorSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Lui Sebastian Dobrincu i-a părut rău că a fost eliminat din competiție, însă nu a mai putut continua competiția din Republica Dominicană din cauza situației lui medicale. „Un pas. Un pas greșit. Și asta a schimbat tot. Plec însă cu cel mai mare premiu. Survivor m-a învățat ce înseamnă de fapt, fericirea — adevăratele frumuseți ale vieții. Luptam nemâncat în junglă, adormeam în ploaie, sub cerul liber, izolat total de civilizație și totuși… eram atât de fericit. Mă bucura fiecare rază de soare, fiecare adiere de vânt, sunet al naturii. Nu aveam nimic și totodată simțeam că am totul.

Fugim după bani, succes, validare, când fericirea stă în cele mai mici lucruri. Ce nebunie. Înțeleg altfel viața acum. Vă sunt dator cu niște povești. Mă recuperez rapid și vă spun tot ce nu s-a văzut la televizor. Mă simt copleșit de mesajele voastre. Vă iubesc! Mă înclin în fața voastră!', a scris pe Instagram tânărul antreprenor, după eliminarea de la Survivor 2023.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete